Хороскопът за 4 октомври: Действайте смело, с желание и с любов!

В неделя спокойно приключете седмичните си задачи. Дори може да започнете реализацията на някои нови неща, които ще ангажират вниманието ви през новата седмица.

Това е активен ден, в който ще трябва да действате смело, с желание и с любов. Борете се срещу лошотията и негативизма в ежедневието си, но с противоположните оръжия: с любов и с търпение, с позитивизъм и с благота.

В неделя се помъчете да излекувате емоционалните болки на хора от семейството или да им помогнете при лечение на здравословен проблем. Битовите проблеми могат да изглеждат сериозни, но те си имат тяхното разрешение.

Нуждаете се спокойно да разгледате всяка една възможност за това. Неприятностите ви не са толкова големи, колкото сте склонни да ги виждате сега.

Важното е да избягвате конфликти с цинични и груби хора. Те ще намерят начин да ви обидят или да ви развалят настроението.

Приятна изненада могат да очакват момичетата и младите жени.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще преживеете разнообразен откъм емоции ден. Възможни са промени свързани с пътуване или с други ваши планове. Бъдете внимателни в отношенията си с хора, които живеят в друго населено място.

Опитайте се да поговорите откровено с човек, с когото имате бъдещи планове или цели в живота. Във финансов план обмислете добре действията си за следващите седем дни.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще проведете разговор, който сте отлагали досега. В неделя не допускайте въвличането ви в интриги и всякакви негативни коментари относно живота на други хора.

Плановете и очакванията ви за неделя ще се реализират, най-вероятно защото няма да има нищо сложно в тях. Ще бъде добре да бъдете повече време със семейството си, да разговаряте с роднини, да правите планове за бъдещето с тях, да организирате семейни срещи и празненства.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще имате причина да проведете няколко телефонни разговори и срещи, за да обсъдите различни събития, които сте преживяли през седмицата или които предстоят през следващите седем дни. Конфликти в семейството от финансов характер не са изключени, но те няма да доведат до намиране на рационално решение, не и днес.

Ще имате срещи с приятели или със съседи, които ще ви дадат информация, която тепърва ще ви бъде полезна. Късмет ще имат тези от вас, които днес ще работят. По един или друг начин ще бъдете възнградени и удовлетворени.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, каквито и ангажименти да имате в неделя, бъдете отговорни към тяхното изпълнение. В неделя избягвайте да се намесвате в живота на децата си и в решения, които касаят техния собствен живот.

Всякакви конфликти и налагане на собствената ви воля за нежелателни. Проверявайте всяка информация, която има важно значение за вас! Това ще бъде благоприятен ден за пътуване.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)