Хороскопът за 30 май (четвъртък))

В четвъртък ще сте нетърпеливи, което може лесно да предизвика конфликти и напрежение с хора от ежедневието ви. Приятелства или познанства с по-млади от вас хора ще са важни за вас и ще ви заредят положително. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на наследствени дела, за ангажименти с имущество на възрастни родственици. Различни събития или нови обстоятелства могат да бъдат причина за възникването на нов план за промяна на жилището ви. Бъдете внимателни с новите познанства с хора от други градове и държави.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате благоприятен ден за ремонти от всякакъв характер. Бъдете реалисти, ако имате очаквания за получаване на пари. В работата също се надявате на положителното развитие на важни за вас събития и задачи. Четвъртък вероятно няма да се развие според вашите предварителни планове, но и няма да ви разочарова.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през деня ще ви изненада новина, която ще касае ваши бъдещи планове. Очаквайте разходи или други финансови ангажименти, свързани със семейството ви. Бъдете предпазливи в действията си, защото може да избързате със своите решения и заключения. Този ден ще изиска по-голямо внимание и предпазливост във финансовите ви и материални дела.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък може да се чувствате липса на достатъчно енергия за активна работа или ще бъдете натоварени с трудни за разрешаване проблеми. Ще ви се наложи да вземете важно решение, свързано със семейството ви. Новините отдалеч ще имат важно значение за вас. Денят ще бъде благоприятен за нови познанства.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, денят дава възможност да намерите най-доброто разрешение на стар проблем. Денят ще бъде благоприятен за пътуване или за контакти с хора от семейството ви. Ще ви се наложи да преосмислите ваш предишен план за промяна, тъй като на този етап неговата реализация е невъзможна.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)