Хороскопът за 30 май: Флирт или изневяра ще ви струват доста скъпо

Тенденциите в събота са за един приятен, изпълнен с различни случки ден. Използвайте го да научите нови неща, да развиете нови умения.

Ще бъдете информирани за неприятности за здравето на човек, когото познавате или относно други сериозни проблеми в живота на роднина (приятел).

Събота ще бъде благоприятен ден за работа в дома, за онлайн бизнес, за забавления със семейството или с деца.

Жените над 35 години ще запомнят този ден с едно специално събитие или преживяване.

Внимание ще изискат финансовите дела, където всякакви рискови действия или разходи са противопоказни.

В любовта ще имате възможност да преживеете приятни моменти с любимия човек. Не са изключени флиртове или изневери, чиято цена може да се окаже доста висока.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, съботният ден ще ви разтревожи с новини, които някой ще сподели с вас. Предстои ви динамична комуникация с хора отблизо и далеч. Възможни са здравословни неразположения. Има голяма вероятност от повече стрес в ежедневието.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще ви ядоса намесата в плановете ви от страна на ваши роднини или приятели. Във финансов аспект денят може ще ви донесе разочарование. Възможни са нереални очаквания за пари. Ако пътувате, вероятно ще отидете на непознати места или ще се срещнете с интересни хора.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате желание да прекарате повече време с хора, от които ще очаквате да ви заредят с позитивно настроение и оптимизъм. Разговор с роднина ще ви бъде от голяма полза. Денят ще бъде благоприятен за срещи и събирания с приятни хора. Любовните ви преживявания ще са емоционални, запомнящи се.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате благоприятен ден за действия, свързани с домашните ви дела. Подходящо време за работа в градина или стопанство, за планиране на финансови дела. Но ще ви натъжи или разочарова новина или събитие за човек от кръга ви приятели. В събота са вероятни опити да ви манипулират или уплашат с нещо. Бъдете внимателни и не бързайте да реагирате на лошите новини. Денят ще бъде благоприятен за пътуване и за контакти с хора от различни краища на света.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 


image0 (9K)