Хороскопът за 30 август: Обърнете внимание на външния си вид

В неделя независимо дали сте мъж или жена, отделете достатъчно време за външния си вид и за дрехите, които ще обличате през седмицата.

Сега и през следващите седем дни ще бъде много важно как ще изглеждате. Събитията ще ви срещнат с неочаквани хора и ще попадате в неочаквани ситуации, когато външния ви вид ще бъде важен. В неделя ви предстоят повече срещи или разговори, в повечето случаи с хора, които ще търсят някой като вас, с когото да споделят свои лични преживявания или тревоги.

Не бъдете егоисти, не бъдете вглъбени единствено вс обствените си проблеми. Доброто настроение в дома ви днес почти изцяло ще зависи от вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще имате среща или разговор с човек от друго населено място.

Очаквайте добри новини, свързани с роднини. Любовния ви живот ще бъде запомнен с непредсказуеми преживявания.

Не живейте с надежда за стара любов, а търсете нова. Младите мъже има вероятност да пропилеят ценно време в несъществени разговори или занимания с приятели.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще имате предварително направени планове и ангажименти, свързани с битови проблеми в дома, ремонти, подобрения и др.

Този ден трябва да се изживее спокойно, следвайки естествения ход на събитията. Стресовите ситуации ще са вследствие на ваши емоционални решения.

Не правете големи или специални планове, тъй като почти нищо от очакванията ви няма да се реализира.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще преживеете последствията на събития, които сте преживяли през седмицата досега. Този ден ще изиска някои важни разговори или решения в семейството.

Финансовите ви дела ще се развиват според очакванията ви. Важно събитие, свързано с жена от семейството, ще ангажира вниманието и времето ви.

Добрите новини или приятните изненади може да имат връзка с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще отделите време за себе си, за външния си вид, за спортни занимания, за планиране на личните си планове или за възстановяване след трудна и отговорна работа през седмицата.

Покажете по-голяма грижовност към хората около вас и за тези, които са в нужда. В неделя важно събитие, свързано с жена, може да ангажира вниманието ви по един или друг начин. Едно съновидение ще има специално послание за вас.

Мнозина ще се ангажират с образованието или с развитие на заложбите на собственото си дете.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)