Хороскопът за 3-ти март: Благоприятен ден за любовни или приятелски срещи!

Сряда – може да усетите кратка умора или да имате желание да вършите нещата по-бавно, давайки си време за размисъл и почивка.

Всъщност събитията може и да не ви дадат време за губене и да изискат от вас бързи и адекватни действия в различни ситуации, които ще възникнат. Някои от хубавите тенденции на сряда ще са свързани с намиране на добри решения на ваши неприятности или здравословни неразположения.

В много отношения ще сте застраховани от лоши влияния, стига вие самите да не ги провокирате с думи или с дела. В сряда избягвайте противопоставяния свързани с имот или с имущество, със стока или с някакъв вид продукция. Подобни затруднения имат лесно разрешение, стига да сте склонни да направите някакъв компромис или да изчакате.

Важно е да използвате опита си от допуснати вече грешки, а не да ги повтаряте, надявайки се, че ситуацията или хората са по-различни отпреди. Мъжете над 35 години ще имат благоприятен ден за срещи и разговори с роднини.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде благоприятен ден за любовни или приятелски срещи, за нови запознанства с хора отблизо и далеч. Застоят е нежелателен, дори да нямате някакви важни задачи за изпълнение. Използвайте този ден за подготовка за ангажименти, които ви предстоят утре и до края на работната седмица. Не обръщайте особено внимание на настроението на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. То не бива и не трябва да ви влияе по никакъв начин. Стара любов или старо приятелство вероятно ще ви напомни за себе си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, сряда ще бъде благоприятен ден за реализация на задачи или за развитие на отношения свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Денят ще има бързо развитие и ще ви даде малко време за почивка. Ще ви бъде приятно да комуникирате или да работите с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Новите контакти, които някои от вас ще създадат ще имат дълготрайно развитие и значение в живота ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей,  избягвайте недомлъвки, неискрени коментари или комплименти. Сами може да си създадете проблем и да изпаднете в неприятна ситуация. Жените от роднинското или приятелското ви обкръжение ще имат важна роля в събитията. Като цяло сряда може да бъде един спокоен и продуктивен ден за вас, ако имате ясна идея какво искате да свършите в дома или в работата си. Жените над 35 години много ловко ще излязат от една деликатна ситуация свързана с други хора.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, сряда ще бъде важен ден за вашата работа или бизнес. Ще имате нови възможности или шанс да реализирате предишни идеи и проекти. Ще имате приятни контакти с приятели или ще получите важна помощ, подкрепа от тях. Сряда ще бъде благоприятен ден за създаване на нови професионални или бизнес контакти, които ще имат дълго развитие за напред.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)