Хороскопът за 3 август: Изпъкват истинските лидери, фалшивите изпадат в злепоставящи ги ситуации

Още в началото на новата седмица мнозина от вас ще се ангажират по-сериозно с промени, които предстоят в семейството. За някои може да бъде подготовка за сватба, очакване на раждане на дете, раздяла с роднина, събиране по важен повод и др.

Това ще бъде благоприятен ден за ангажиране със съдебно дело, особено ако е свързано с някакъв вид собственост.

Ще имате благоприятен ден за професионални или бизнес изяви, за започване на нова работа или за преместване на нова позиция. Политиците ще могат да постигнат важно споразумение, но не на всяка цена и не единствено за тяхна изгода.

Ще изпъкнат истинските лидери, а фалшивите ще изпаднат в сложни, злепоставящи ги ситуации.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате благоприятен ден за професионални и бизнес действия. Старайте се да контролирате емоциите си. Не се подвеждате от тях, когато вземате решения.

Това ще бъде благоприятен ден за романтични преживявания с човек извън вашето населено място. Конфликт с жена може да помрачи настроението ви или да ви провокира към размяна на неприятни обвинения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате благоприятен ден за работа, която ви носи удоволствие. В понеделник ще може да се зарадвате на заслужени успехи постигнати чрез много труд. Те ще ви покажат, че имате все още нереализиран потенциал.

Като цяло може да очаквате емоционален и приятен ден. Романтичните отношения с представители на Близнаци, Водолей или Везни крият изненади.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник се опитайте да започнете седмицата с добро настроение, независимо какви събития сте преживяли през почивните дни. Този ден вещае новина или предложение, което ще е примамливо, но не бързайте да се ангажирате.

Предстои ви да проведете важен разговор или да вземете важно решение свързано с дома си. Ще получите важни новини, документи или предложения свързани с работата ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще имате благоприятен ден за социални, професионални или обществени контакти. Не се затваряйте в дома си и не се самоизолирайте. Това ще бъде благоприятен ден за посещение в държавна, банкова, данъчна, юридическа или друга институция за разговор с техни представители.

Ще се планират различни събирания през следващите седмици и месеци. Ако ви се наложи да вземете важно решение, пазете се от илюзии или обещания, които реално са неизпълними.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)