Хороскопът за 29 февруари: Не се поддавайте на провокации!

В събота ще можете да стартирате или реализирате някои от вашите важни планове свързани с личния ви или домашен живот. Това ще бъде благоприятен ден за покупки и за ангажирани с материално-имуществени дела.

Резултатите ще зависят от вашата активност, така че мобилизирайте всичките си сили, планирайте и работете. Възможно е да възникне противопоставяне или да се обсъждат различни идеи относно едно пътуване, което ще предприемете в събота или в близките няколко дни. Конфронтацията може да е свързана с някакви вещи или с имущество. Ако се сблъскате с неприятности с дете или с млад човек, те определено няма да ви изненадат.

В любовния си живот може да преживеете съмнения или подозрения в действията на партньора си, да бъде направен опит да ви манипулират, за да вземете решение, което като цяло не одобрявате. Опитайте да бъдете стабилни в чувствата си и не се поддавайте на провокации.

Събота ще бъде важен ден за развитие на вашите семейни дела, така че използвайте този ден за разговори с роднини, с които живеете заедно, или които са надалеч от вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще ви бъде приятно да общувате с приятели отблизо и далеч. Развитието на различни събития в събота ще ви връщат към стари спомени и преживявания.

Неприятните моменти могат да бъдат свързани с минали, неизчистени все още проблеми и неприятности.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще сте разочаровани от нечии лъжи, манипулации или от собствените си грешки и пропуски. Колкото по-бързо излезете от това състояние, толкова по-голям шанс ще имате да направите нещо позитивно и перспективно за вас и за семейството ви.

Добрите новини в събота ще са свързани с пари или с финансовите ви интереси.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще фокусирате вниманието си към реализацията на ваши предварителни планове и срещи. Ще ви ангажира важно събитие или ще преживеете специални емоции с момиче или с жена.

Денят вещае късмет и незабравими преживявания, но бъдете внимателни с емоциите си.

Ако сте родени под знак ана Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате притеснение, свързано със здравето или семейните проблеми на жена. Може да ви разстрои неприятно посещение на човек, който ще ви потърси ядосан или разтревожен за нещо.

Възможно е мъжете да отложат едно пътуване или да променят свои планове, свързани с пътуване през следващите седмици и месеци.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)