Хороскопът за 29 август: Проблемите да не ви паникьосват!

В събота още от сутринта може да се ентусиазирате от различни нови идеи: как да прекарате почивните си дни, какво ново да вложите в работата си, как да промените някои важни отношения.

Бъдете отворени да научите нови неща, да усвоите нови умения, тези неща скоро ще ви потрябват. Новите хора в живота ви днес идват с мисията на учител. Някои ще ви научат на хубави, полезни неща, други могат да ви научат на хитрости или начини за печелене на лесни пари, но с неясни последици. Като цяло пред е един много разнообразен ден, който ще има с какво да ви впечатли.

Това ще бъде благоприятен ден за хора на изкуството, музиканти, творци, занимаващи се с туризъм или с транспортни услуги. Ако възникнат неочаквани проблеми, избегнете на всяка цена паниката. Решението е на няколко минути време от вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще следите важни за вас новини или събития. Днес очаквайте всякакви приятни изненади.

През този ден ще ви липсва човек, който е надалеч от вас. Може да ви изненада възникването на важен за вас шанс, който сте очаквали отдавна.

Вероятно забавянето на нещата се дължи на дългочакана информация, която ще получите днес.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота е възможно да обидите някого, без да имате причина или предварителен умисъл за това. Мнозина ще имат притеснения, свързани със здравето на близък човек. Възможно е да възникнат и други семейни проблеми.

Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване свързано с гостуване в дома на приятели или роднини. В събота избягвайте да разрешавате битови проблеми, само ще ги усложните. Отделете повече време за себе си и за приятни занимания.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще разговаряте и ще обменяте идеи свързани с имот или вещи, които притежавате. Споровете с опърничави хора, ще се окажат една безсмислена битка с вятърни мелници. Този ден може да ви донесе най-различни приятни преживявания.

Използвайте новите шансове сега, защото те могат да бъдат база за успехи през следващата седмица. Ще очаквате да изслушате мнението на други хора от семейството ви относно някои ваши идеи и предложения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще сте изцяло подвластни на своите емоции. Дали ще се поддадете на нервното напрежение през деня или ще успеете да се съхраните от нежелани емоции, ще зависи изцяло от вас.

Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване и туризъм, но избягвайте екстремните ситуации и шофиране. Добрите ви маниери трябва да бъдат на показ не само в обществото, но и в дома ви.

Изненадата може да бъде свързана със забравяне на лична вещ на обществено място или намиране на изгубена вещ.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)