Хороскопът за 28 февруари: Обмислете по-добре бъдещите си финансови дела

В петък избягвайте тревогите и напражението, правете нещата бавно, с вникване в детайлите. Днес се фокусирайте върху нещата, които се случват в собственив ви живот и избягвайте намеса или любопитство относно неща свързани с живота на други хора.

Не изяснявате отношенията си с роднини, приятели или колеги, защото един от вас ще прояви неотстъпчивост и ще възникнат допълнителни усложнения. Някои проблеми е добре да бъдат оставени да намерят своето естествено разрешение. В работата си може да обсъждате новина свързана с важно събитие в живота на колега или клиент: сватба, раждане на дете и др.

В любовта бъдете естествени, не се натоварвайте със специални очаквания, не правете неща, за които не сте сигурни как ще бъдат приети от партньора ви. Избягвайте изненадите, защото изненадани може да бъдете вие. Няма да е зле да обмислите по-добре ваши бъдещи финансови дела.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще преживеете стресова ситуация на работното си място или ще трябва ви с еналожи да оправяте нечии грешки и пропуски.

Това ще бъде важен ден за кариерата ви, затова не си позволявайте пренебрежително отношение към професионалните си задължения. В петък са възможни малки допълнителни доходи или неочаквани пари.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък се пазете от илюзии, лъжливи обещания и всякакви форми на манипулация. Това е важен ден, в който развитието на някои събития ще изиска от вас практични решения и действия.

Не е време да изпадате в лошо настроение или депресивни състояния.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще сте нервни, избухливи и склонни сами да предизвиквате безсмислени конфликти. Ще възникне момент на напрежение свързано с дете или с млад човек.

Това няма да бъде продуктивен ден, затова насочете вниманието си към стриктно изпълнение на ежедневните си задължения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вероятно ще ви се наложи да защитите семейството си от действията на хора с негативна енергия. Ще преживеете приятно събитие ,свързано с жена – вероятно от кръга ви приятели.

Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако повода за това е среща или събиране със специални хора или с любим човек. Не се фокусирайте на всяка цена да изпълните предварителните си планове, по-важни са резултатите, а не количеството.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 


image0 (9K)