Хороскопът за 28 септември: Опасност за финансите, проверявайте всички документи!

В понеделник ще започнете деня си изпълнени с различни планове и идеи как да приключите с някои ваши ангажименти и как да стартирате свои нови идеи и планове.

Добро развитие могат да имат ваши действия свързани със семейството ви и с финансовите ви дела. Благоприятно влияние или помощ може да получите от хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

За някои от вас ще възникне необходимост да купят подарък или цветя по важен повод свързан с млада жена или с момиче.

Младите жени, родени под въздушните зодиакални знаци, могат да използват благоприятните тенденции за покупка на лични вещи и нови дрехи.

Може да ви натъжи събитие или новина свързана с живота на жена, която познавате. Внимание ще изискат действия, свързани с финансови документи, плащания на сметки, подписване на финансови договори – проверявайте всичко!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще сте настроени за флирт, интимни и романтични преживявания, за забавления с приятели или с роднини. Ще преживеете различни вълнения около събитие в живота на мъж.

Може да очаквате важна за вас информация или разговор, които да ви заредят с оптимизъм за бъдещето ви. Възможно е да уредите важни за вас финансови отношения, да получите пари или да приключите с някои плащания.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, голяма част от ангажиментите ви ще бъдат свързани с жени. Ще сте ангажирани с обещание или подкрепа, която ще дадете на човек роден под земните зодиакални знаци.

Новите ви контакти или романтични познанства ще имат интересно развитие в живота ви. Обмисляйте внимателно всяко свое действие и решение, което засягя личния или интимен живот.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще се ангажирате с изпълнението на различни ангажименти, които са важни за брака или за семейството ви. Финансовите ви дела ще се развиват благоприятно за вас и са възможни парични постъпления.

Това ще бъде важен ден за вашата работа или бизнес, където ще възникнат нови възможности или ще се зарадвате на важни за вас резултати. Може с лекота да намерите разрешение на неприятностите си, да възстановите важни познанства, да постигнете важен напредък в делата си.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник може да направите неща, за които досега не сте имали кураж или увереност. Можете да рискувате, да правите опити да промените някои неща в живота си, да въведете нови неща в бизнеса си и др.

Мнозина ще се зарадват на добра новина, свързана със здравето или друг голям проблем в живота на жена. Изненадите в понеделник в голяма степен ще засягат вашия дом, семейство или близък роднина.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)