Хороскопът за 28 декември: Нови поводи за радост, но и разочарования

В понеделник може да се ангажирате с организиране на финансовите си ресурси след Коледните празници и преди Новогодишните празненства.

Внимание ще изиска чистотата и подредбата на дома ви, малките ремонти или подобрения, които да подсигурят удобствата за семейството ви. Ще имате нови поводи за радост, но и ще останете разочаровани от невъзможността да реализирате някои свои планове до края на годината.

В много неща ще имате късмет или ще постигате успехи с лекота, стига да имате желание за работа и амбиция да действате. Мнозина ще бъдат изненадани от неприятна новина, свързана с човек, когото познават и неочаквания обрат свързан с неговото/нейното здравословно състояние.

Понеделник ще изиска внимание при работа с финансови документи, банкови карти и др.

Младите мъже ще получат важни новини свързани със семейството си или ще поемат конкретен ангажимент към близък роднина.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще имате срещи или важни разговори, с непознати хора или с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Това е ден с важно значение в живота ви, защото по някакъв начин ще маркира развитието на някои ваши отношения или планове. Срещите трябва да са премерени и съобразени с конкретната обстановка в страната, където живеете.

Новите хора в живота ви ще трябва да бъдат приети с голяма доза внимание, но и да не бързате да им давате пълно доверие.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е един благоприятен ден за срещи с важни за вас хора, за пътуване или за контакти с хора отдалеч.

Пътуванията, които някои от вас ще предприемат, най-вероятно ще са предварително организирани. Финансовите ви дела ще се развиват нормално, без неприятни изненади.

Този ден може да бъде повратна точка в живота на някои момичета или млади жени.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник ще благоприятства разговори или събирания с приятели, особено ако вие или те имате специален повод за това (раждане на дете, рожден ден и др.).

Ще отделите повече внимание на приятели отблизо и далеч. Любовният ви живот също ще заеме важно място в първия ден на седмицата.

Не пренебрегвайте желанията на собствените си деца, но нека всичко е разумно и без излишества.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще размишлявате по някои повратности в живота на мъж, когото познавате.

Вероятно някаква лична драма, загуба на работа или престиж ще ви накара да погледнете по друг начин на нещата от живота, които сте смятали важни досега. Денят ще се запомни с разговор или с преживяване, свързано с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Мъжете над средна възраст ще търсят в мислите си разумни разрешения на свои лични проблеми.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)