Хороскопът за 27 март: Денят е неподходящ за важни решения

В петък ще сте вглъбени повече в личните си проблеми и планове и ще ви бъде трудно да отделите нужното внимание на ваши роднини или приятели.

Определено няма да имате настроение за конфликти и спорове. Ако някой ви провокира, най-вероятно ще запазите мълчание. Всъщност мъдрите хора действат по този начин, нали?

Избягвайте да вземате важни решения, тъй като най-вероятно ще направите това под влиянието на горчивия си опит от миналото. Не е сигурно обаче, че този път това ще ви помогне, по-скоро ще се получи обратното.

Възможно е да обмислите някои проблеми и неприятности възникнали през предходните дни и да планирате тяхното разрешаване.

Не обръщайте внимание на лошото настроение на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Младите жени може да срещнат затруднения при изпълнение на планове или обещания свързани с пътуване или при контакти с хора от други градове и села.

Финансови ангажименти или отношения с деца или с по-млади от вас хора може да станат причина за притеснение.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, бъдете максимално предпазливи в неща свързани с пари или с документи. Подобни действия в петък ще бъдат сложни и с неясно развитие.

Ще възникне промяна в планове свърани със среща или събиране.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще преживеете напрежение в семейния си или любовен живот. Ще получите важни за вас новини от друго населено място.

Мнозина ще се зарадват на неочаквани пари или ще обсъждат развитието на бъдещ професионален ангажимент.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате неочаквани контакти, които ще са повод за дискусии в дома ви. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с човек, който живее в друг дом или в друго населено място.

Възможно е да преживеете сложна ситуация, свързана с пътуване или с хора от чужбина.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък избягвайте да правите скъпоструващи покупки. Неприятните изненади ще бъдат свързани с подобни действия и решения от ваша страна. Здравето на жена, която познавате ще продължи да има неясно развитие.

Денят вещае новина, свързана със стара любов или нова любовна (най-вероятно виртуална) авантюра.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 


image0 (9K)