Хороскопът за 26 юли: Поставяте емоциите над всичко и това ви вреди

В неделя може да ви изкушава желанието да командвате, да контролирате събития и хора около вас. Ако неделя е работен ден за вас, най-добре е да работите сами.

Възможно е да останете доволни от постигнатите резултати, но не се вторачвайте твърде много в получаване на признание за тях. Нима това е най-важното? По-добре покажете, че можете да бъдете полезни на хората около вас със способностите (уменията), които притежавате.

Неделя е ден за творчество и съзидание. В неделя емоциите ще бъдат ваша „ахилесова пета“. Трудно ще се изразявате, така че другите да ви разберат правилно и да не възникват недоразумения.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще имате повече емоционални преживявания или срещи със стари приятели. Ще бъде добре да прекарате повече време със семейството или с децата си.

Мнозина ще бъдат изненадани от информация за събитие, което вече се е случило. Това е ден, в който може да преживеете очаквана или неочаквана промяна, трансформация в личния си живот или вътре в самите себе си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще преживеете едно ново или неочаквано развитие на ваши семейни дела или отношения. Това ще бъде благоприятен ден за събирания или разговори, които вие ще проведете с роднини, независимо къде живеят.

Събитията или сънищата ви ще имат връзка с хора и преживявания от миналото ви. В неделя ще ви дразни поведението или думите на млада жена, но не показвайте своите чувства и при възможност игнорирайте тази личност за известно време.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя трудно ще приемате желанията и най-вече капризите на своите роднини. Този ден може да ви изненада приятно с телефонен разговор, който ще ви помогне да направите плановете си за следващата седмица. Възможна е покана за кратко пътуване с цел отдих. Добро развитие ще има ваше предварителна уговорка с жена.

Този ден вещае добри доходи, печалба или неочаквани пари, но не ги търсете под дърво и камък. Те сами ще намерят този, за когото са отредени.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя бъдете отворени към предложение на ваши приятели, към покани за ново приятелство и др. Избягвайте да се товарите с разрешаването на финансови проблеми, тъй като възможностите ви са ограничени.

В романтичен план е възможно да се влюбите неочаквано в неподходящ партньор или такъв, който ще остане за кратко време в живота ви. Ще сте склонни към непрактични решения на битови или имотни проблеми.

Неприятностите, където възникнат такива, ще преминат бързо, поради склонноста към компромис от ваша страна или от страна на другия човек.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)