Хороскопът за 26 февруари: Нови запознанства, приятни преживявания!

Ще бъде важно да разгледате любовта в живота си, която имате или която ви липсва. Любовта към определен човек, към родители, деца и към живота, който имате. Темите, които ще трябва да осмислите ще са важни, защото от тях ще зависи вашата вътрешна хармония, мястото където се намирате в своето развитие.

Ще бъде важно да изглеждате добре, да имате самочувствие, независимо от външната си красота. Харизмата, която някои хора имат няма нищо общо с вида на тялото им, а с енергията, която струи от тях и облива другите хора наоколо. Много важен за вашето самочувствие ще бъде комфорта, който сте си осигурили в собствения си дом или на работното си място. Ако такъв липсва, търсете причините и работете върху тяхното отстраняване.

Петък вещае приятни преживявания, които могат да имат връзка с пари, с късмет който ще ви бъде даден във вашите лични или бизнес дела. Добрите вибрации и благоприятните обстоятелства не бива да ви правят самонадеяни, а практично да се възползвате от всяка една ситуация, осъзнавайки че тя е уникална и ви е дадена еднократно. Вложете повече желание и ентусиазъм при изпълнение на домашните си задължения и при организирането на различни семейни събития.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще ви натовари с различни притеснения и безпокойства. В повечето случаи те ще имат връзка с ваши лични вещи, документи, с техника която използвате на работното си място, или с имущество, за което носите отговорност. Избягвайте да се натоварвате с важни и отговорни задължения, за които не се смятате достатъчно подготвени. Важните сфери за действия ще бъдат свързани с любовта и с паричните ви дела.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог – ще трябва да приемете без подозрения или излишна мнителност новите хора, които ще се появят в живота ви. Новите познанства могат да бъдат със странни хора, да възникнат при неочаквани обстоятелства и т.н. Петък е ден, в който вашите въпроси няма да намерят отговори. С търпение вие сами ще ги откриете през следващите няколко дни. Среща или разговор с човек роден под земен зодиакален знак може да ви озадачи или обърка. Ще имате трудни отношения с деца или с млади хора, но натиска в тях няма да помогне.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък избягвайте голямо натоварване, както в работата си така и в домашните си задължения. Вие определено няма да имате настроение за сериозна работа, затова не се насилвайте да правите неща, в които може да допуснете неприятни грешки. Мислете повече за семейството и за роднините си и за това, какво може да направите за тях. В петък ще имате време и желание да бъдете с приятели. Момичетата и младите жени ще са много активни в подобен вид преживявания и забавления.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък организирайте добре графика си и следвайте стриктно изпълнението на задачи, които са свързани с ваши лични или семейни финансови дела. Успехите ви ще зависят от вашата вяра и амбиция да ги постигнете. Действията или коментарите на колега (клиент) на работното ви място могат да ви обидят или разочароват. Това са излишни емоции, тъй като те не ви носят нищо градивно, а и може да ви разконцентрират при изпълнение на професионалните ви задължения. Ще обмисляте някои ангажименти важни за дома и семейството ви, които ще се опитате да реализирате през почивните дни.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

image0 (9K)