Хороскопът за 26-ти март: Избягвайте да се ентусиазирате за бързи или лесни печалби

Внимание в емоционалните прояви за тези, които са родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Този ден не благоприятства планове от материален характер и затова  внимавайте какво купувате. Внимание ще изискат и разговори свързани с пари, дори те да са с ваши приятели. Избягвайте да се ентусиазирате за бързи или лесни печалби. Желанието на ваше дете или роднина да пътува през идващия уикенд може да бъде причина за спор или конфликт.

Може да ви изненада една среща, гости в дома ви или покана за събиране. Мъжете над 35 години ще имат благоприятен ден за работа и бизнес. Не са изключени неочаквани нови възможности за вас. Тези от вас, които имат здравословен проблем или се грижат за болен близък човек, нека се съсредоточат върху правилното изпълнение на лекарските предписания.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък събитията за вас ще имат бавно развитие, с усещане за загуба, застой и други негативни емоции. Ще бъде добре да бъдете отворени за съветите на жена, която ще се опита да ви въздейства позитивно и да ви извади от това объркано състояние. Като цяло този ден може да бъде важен, специален, да преживеете важна промяна, която да внесе нови неща в живота ви.

Овен – повод за радост няма да ви липсва, но всичко ще зависи от настроението ви и от умението ви да се радвате на малките неща в живота.

Лъв – не правете големи планове. Съсредоточете се към изпълнение на неотложните си ежедневни задачи.

Стрелец – Имате достатъчно работа в дома или в стопанството си. Не разпилявайте времето си!

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде един специален ден за вас, в който неочакваните събития понякога ще ви лишат от възможността емоционално да се насладите на тях. През този ден може да постигнете важен успех, да реализирате промяна или други благоприятни за вас действия свързани предимно с вашата работа или бизнес. През този ден вземайте смело важни решения и не се страхувайте от рискове.

Телец – на всяка цена пазете лични документи, важна информация от любопитство на други хора или от кражба.

Дева – в петък избягвайте паника, независимо какви събития възникват и какво е тяхното първоначално развитие.

Козирог – петък носи важни или интересни за вас новини. Селектирайте внимателно информацията и се пазете от фалшиви новини или измамни предложения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък ще ви донесе повод за различни положителни емоции. Ще имате възможност да разчистите някои свои притеснения или проблеми, да получите важна информация по въпроси свързани с финансовите ви дела. Комуникацията ви с хора родени под въздушни зодиакални знаци ще бъде важна и позитивна за вас.

Близнаци – има опасност да се излъжете в нещо, да се предоверите някому или да разпространите невярна информация.

Везни – ще имате важни или сериозни разговори и действия с мъж.

Водолей – не игнорирайте предложение, съвет или подадена ръка от страна на жена.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в петък ще трябва да се фокусирате върху неизпълнените задачи на работното си място, които поради една или друга причина сте пропуснали да реализирате досега. Вероятно ще се нуждаете от повече търпение и прецизност в действията си, за тяхното изпълнение. Избягвайте прояви на опърничавост или грубост при комуникацията си с хора от ежедневния ви живот.

Рак – петък ще бъде добър ден за уреждане на важни документи, договори, финансови споразумения, за получаване на заплата или други пари.

Скорпион – семейните ви дела ще изискат внимание, дипломатичност и разбиране от ваша страна.

Риби – не сте в най-добрата си кондиция, но това ще се дължи на по-големите ви очаквания за този ден или за определени събития.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)