Хороскопът за 26 октомври: Търсите лесни пътища за изпълнение на задълженията си

В понеделник може да ви дразни бавното развитие на събитие или задачи още в началото на седмицата. Всъюност мнозина от вас няма да са готови за отговорна и тежка работа.

Ще сте склонни да виждате лошата страна на вашата работа, колеги или работна обстановка. Ще търсите кратки и лесни пътища за изпълнение на задълженията си.

Внимание ще изискат разговори или обещания, които имат връзка с жени родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Жените над средна възраст ще имат благоприятен ден за развитие на финансовите си дела. Някои от васще се ангажират със задачи, които касаят син, по-малък брат, племенник и др. Този ден ще бъде сложен за пътуване както за вас самите, така и за някой от дома ви.

Младите жени нека да бъдат предпазливи в новите си контакти и познанства.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде ден на равносметка, която може да предизвика промяна в някои ваши планове. Събитията може да повлияят негативно на настроението ви, като това влияние може да продължи и през следващите няколко дни.

Този ден ще бъде благоприятен за ангажирани с битови или имуществени дела, които изискват време за реализация (тоест не са спешни задачи). Благоприятно влияние върху делата ви може да очаквате от страна на хора родени под огнените зодиакални знаци.

Понеделник може да бъде запомнен с важно събитие, което да е в основата на бъдеща промяна в семейството, в работата или в обществото, където живеете.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще започнете седмицата с оптимистично настроение, с желание да свършите важна и полезна за вас работа.

Този ден ще бъде благоприятен за развитието на вашите лични или семейни отношения. Ще усетите подкрепа или благотворно влияние върху личния си или професионален живот чрез възникването на различни нови обстоятелства. Конкретно събитие ще ви повлияе върху мнението ви за една личност.

В понеделник очаквайте интересен разговор или приятна среща с приятели.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще обмисляте идея или предложение, което най-вероятно ще получите чрез човек от кръга ви приятели, познати, чрез онлайн публикации и др.

Понеделник за вас ще бъде благоприятен ден за работа, за фокусиране върху изпълнението на различни професионални или бизнес ангажименти. Ако се явявате на интервю за работа, определено ще можете да разчитате на късмет. Ако се разболеете, възстановяването и лечението ви ще са кратки, но ще изискат сериозно отношение от ваша страна.

Това ще бъде благоприятен ден за покупки на вещи лично за вас. Ще разберете за сериозни неприятности в живота на хора, които познавате.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник живота ще ви даде един житейски урок или ще провери по някакъв начин, дали сте усвоили такъв от предишни ваши преживявания. Събитията днес трябва да се приемат сериозно, но без страх.

Можете да очаквате разговори или срещи с приятели, които живеят в друго населено място. В работата си мнозина ще бъдат изненадани от събитие, предложение или разговор свързан с пари. Изненадата може да има връзка с неочакван конфликт или спор.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)