Хороскопът за 26 декември: Неочаквани обстоятелства променят плановете ви

В събота ще отделите време и внимание на хора, които сте пропуснали да зарадвате с подарък или поздравления за Коледните празници. Самите вие може да бъдете приятно изненадани от нечие неочаквано внимание или жест.

Ще преживеете промени в плановете си за срещи или събирания, поради нови неочаквани обстоятелства, които ще възникнат в семейството или в живота ви като цяло. Тези от вас, които работят, ще могат да очакват добри продажби, печалби или други благоприятни събития.

Мъжете над средна възраст трудно ще приемат комплиментите, добрите постъпки или внимание, които ще получат от различни хора.

Ще сте склонни да търсите някакъв специален умисъл във всяко едно подобно действие.

Младите мъже ще се зарадват на новини, които ще получат отблизо и отдалеч.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате интересни разговори с приятели или ще планирате общи ангажименти с тях.

Този ден носи благоприятни възможности и добри резултати, за тези, които ще работят. Конфликтите ще ви създадат неприятели или ще провалят нещо, което е било почти сигурно като успех за вас.

Преди всичко не разваляйте отношенията си с хора, които са ваши приятели. Влиянието върху вашите решения или планове от страна на хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще бъде за хубаво.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате ангажимент с роднина, който най-вероятно ще бъде ваш родственик.

Възможни са грижи, свързани със здравето на човек от семейството ви. Може да ви се наложи да проведете разговор свързан с търсене на изход от неприятна ситуация, която касае ваш роднина. Здравето ви ще изиска внимание или грижи.

Преди всичко избягвайте всякакво напрежение в дома и в семейството си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще ви се наложи да се въоръжите с повече търпение и повече вяра в значението на събитията от последните няколко дни.

Не бързайте да правите заключения от някои негативни преживявания през този ден. Ако планирате някаква среща или събиране, възможно е да станете свидетели на неприятна сцена, спор или конфликт.

Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, но не пренебрегвайте значението на пътните знаци или правила за движение по пътищата. Добрите новини и приятните емоции по някакъв начин ще бъдат свързани с деца или с млади хора.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще се фокусирате върху важни задачи свързани с дома ви.

Някои ваши действия може да изискат непредвидени или наложителни разходи. Разговори свързани с планиране на бъдещи действия за собственост, която притежавате ще имат практична насоченост. Ще очаквате телефонно обаждане или писмо от жена, с която ще има за какво да разговаряте.

Жените над средна възраст ще имат благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора отблизо и далеч.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 


image0 (9K)