Хороскопът за 25 октомври: Рак, Скорпион и Риби ще се нуждаят от хармония и любов

В неделя използвайте свободното си време за пътуване, разходки, срещи с приятели или с приятни за вас хора. Очаква ви една трудна и сложна седмица, която ще изиска от вас повече енергия и организираност в делата.

В неделя внимание ще изискат желания и планове на деца или млади хора, които няма да са съобразени с реалността или с възможностите им. Мнозина ще имат повод за събиране с приятели или с роднини, където ще отидат с подарък, с цветя или с друга специална подготовка. Новите познанства ще бъдат с интересни хора, с които ще имате за какво да разговаряте.

В неделя мнозина ще се зарадват на очаквана новина или информация. Жените над средна възраст ще имат благоприятен ден за развитие на домашните си дела. Избягвайте да си разпилявате времето с клюки и с разискаването на междусъседски или приятелски отношения. Използвайте този хубав ден за полезни неща.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, неделя ще бъде благоприятен ден за вземане на важни решения. Може да стартирате различни начинания свързани с работата или бизнеса ви. Вслушайте се в идеите или предложението на жена.

Ще отделите част от времето си за вашия дом и за разговори свързани с важни семейни задачи. Любовните ви отношения ще са нестабилни, затова избягвайте да ги провокирате с капризи, неуместни коментари или с прояви на свръхчувствителност от ваша страна.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде специален ден за вас, независимо от вашите собствени предчувствия, усещания или разбирания. Използвайте този ден за подредба на ваши стари вещи, книги и спомени.

Събитие в живота на приятел ще бъде причина за повече телефонни разговори или други ангажименти. Осмислете внимателно неприятностите, които ви смущават и с какво поведение да се ангажирате за тяхното разрешаване.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще ви изненадат събития, които може да имат значение за вашия любовен живот. Различни преживявания днес могат да предизвикат тъга или носталгия по миналото.

Като цяло през този ден ще имате закрила на съдбата дори в стресови моменти, при инциденти или други сложни ситуации. Разговор с дете или с млади хора, ще ви бъде от полза. Неделя носи вероятност от неочаквани срещи и познанства.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще имате нужда от топлина, хармония и любов. Вашите действия в голяма степен ще са насочени към осигуряването на един такъв комфорт в живота ви. Доколкото това е възможно. В неделя ще получите новини свързани със здравето на човек, когото познавате.

Неделя не е благоприятен ден за разговори по въпроси, които засягат битови вещи, техника или имот. Мнозина ще отидат някъде по важен повод, който ще е свързан с начало или с край на едно събитие.

Мъжете над средна възраст могат да предизвикат с поведението си един неприятен конфликт, който ще има донесе няколко дни на хладина в семейните или приятелски отношения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)