Хороскопът за 25 май: Не позволявайте ревност да замъгли съзнанието ви

В понеделник ще размишлявате по теми и ситуации предизвикали конфликти или сериозни противоречия с хора от семейството ви, колеги или съседи.

Не давайте шанс на прояви на ревност да замъглят съзнанието ви. Ако нещо ви притеснява във вашата любовна връзка, седнете и разговаряйте откровено с партньора си.

Ако възникнат битови проблеми или имате имуществени дела от най-различен характер, разрешаването им ще ви отнеме повече време. Това особено важи в случай, че става дума за наследство или собственост, която не е ваше лично притежание.

Може да ви зарадва или облгодетелствува действие или разговор с жена.

Жените над 35 годишна възраст родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, ще имат специален ден. Изживейте го активно, съзнателно и пълноценно. Възможно е да ви изненадат събития, новини или гости свързани със семейството ви, с годеж или сватба и др.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще преживеете важни моменти в любовта или в семейния си живот (включително с роднини). Може да поставите началото на ново познанство с интересна личност, с която ще ви бъде приятно да общувате.

Ще имате сходни интереси или занимания. Събитията в понеделник в голяма степен ще бъдат свързани с хора, които живеят в друго населено място, или чиято работа е свързана с пътуване.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще се срещнете с приятели, с които имате да обсъждате важни житейски теми. Възможно е затова да имате предварителна уговорка или неочаквано събитие да предизвика една такава среща.

В понеделник ще ви изненадат новини или клюки, свързани с хора, които познавате. Понеделник носи изненада свързана с предстоящо пътуване или свързана с хора от други населени места.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще започнете тази седмица с някакво притеснение или здравословно неразположение. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на семейните ви дела, за срещи, които ще изискат такт и дипломатичност при общуване.

Понеделник вещае емоционални събития в любовта и в развитието на приятелските ви контакти. Възможно е да планирате срещи или събирания с тях.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник не насилвайте и не контролирайте развитието на любовните си отношения. Някои от вас ще получат новина свързана с предишна любовна връзка, която не носи изненада.

През този ден ще възникне напрежение в семейството, свързано с родственик. Понеделник ще бъде интересен ден за работата ви, поради развитието на неочаквани събития, появата на нови колеги, клиенти или други.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)