Хороскопът за 24 август: Погледнете на важните за вас неща през очите на околните

В понеделник започнете седмицата избягвайки да се фокусирате върху личните си чувства и предпочитания. Не е важно кого харесвате или кой ви обича, а какво трябва и можете да свършите от листа си със задачи.

Мислете повече за нещата извън вас, а не за това, което преживявате вътре в себе си. Всъщност, това което таите в себе си, ограничава свободата ви по някакъв начин. Давате твърде големи правомощия на собствените си желания, капризи, виждания за живота, предпочитания и забарвяте, че хората около вас имат техни собствени.

Сега е времето, в което ще трябва да погленете на важните за вас неща в живота през погледа на хората около вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате срещи по специален повод. Възможни са и по-активни разговори по телефона с хора отблизо и далеч. В понеделник може да преживеете събитие свързано със стара любов или с предишен брак.

Възможно е да възникнат временни финансови притеснения и тревоги. За някои от вас този ден носи неприятна новина свързана с човек от семейството на вашата майка или баща.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще преживеете събития, които ще са свързани с пътуване, с преместване, с повече телефонни разговори и др. В понеделник може да изживеете много противоположни емоции вследствие разнообразието от събития през целия ден.

Ще намерите изход от една трудна ситуация или ще вземете важно решение. Любовните срещи ще ви се отразят добре.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни и Водолей, понеделник ще бъде важен ден за семейството ви или за човек от кръга ви роднини.

Ще имате ангажимент с финансови дела, които ще касаят семейството ви и не бива да бъдат отлагани. Здравословното състояние на човек, когото познавате може да се прояви като сериозен проблем. Най-вероятно става дума за момиче или жена от кръга ви роднини, приятели, съседи или колеги.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще трябва да приключите с неизпълнени досега ангажименти, и да избягвате да стартирате нови начинания. Вероятно разговорите или размислите през почивните дни са променили някои планове или обстоятелства в живота ви.

Ще сте много по-добронамерени, отзивчиви към нуждите и потребностите на хората около вас. Избягвайте да се ангажирате с подписването или оформянето на документи свързани с пари, банкови договори и др.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 


image0 (9K)