Хороскопът за 23 ноември: Използвайте чара си, но не само в интерес на самите себе си

Тази седмица се опитайте да стартирате задачите и работата си в хармония, с хората около вас. Опитайте се да търсите и намирате компромиси, когато възникнат противоречия.

Използвайте чара си, но не единствено във ваш собствен интерес. Приятелите ви ще бъдат до вас, ако преживявате някакви затруднения, но избягвайте на всяка цена прояви на прекалена чувствителност. Този ден носи малки изпитания само за да ви провери докъде сте израснали и какво още имате да научите от живота.

Желанието на една жена да влезе в спор или конфликт с вас има определена цел. Това в никой случай не е във ваша полза. Финансовите ви проблеми няма да се разрешат, но ако с прибързани действия ги задълбочите, тяхното разрешаване ще се проточи много по-дълго.

Може да обмисляте някои нововъведения в работата или в бизнеса си. Денят носи изненади в дома ви, които ще ви помогнат много в някои ваши планове за бъдещето на вашето семейство. Хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви изненадат с нещо.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде твърде напрегнат за вас ден, в който ще трябва да разрешите вече възникнали проблеми. Това е много важен ден за вас, в който ще се нуждаете от по-голяма концентрация и практичност в действията си.

Възможно е здравословно да бъдете нестабилни поради по-големия стрес от изминалата седмица. Началото на седмицата ще бъде благоприятно за работа с документи и с различни институции.

Внимание ще изискат ваши отношения с мъже родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще очаквате развитието на вече започнати действия от предишната седмица.

Повечето от ангажиментите ви днес ще бъдат важни за дома ви или ще касаят собственост, която притежавате. Това ще бъде ден, в който ще може да приключите с много неща. Всичко ще зависи от вашата активност и мобилизация.

Понеделник носи различни важни новини свързани със семейството ви или с роднини. През този ден ще ви се случат няколко хубави неща, но най-вероятно вие няма да сте готови да ги оцените подобаващо – не и днес.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате благоприятно време за финансови дела. Определено ще имате късмет при работа или в разговори свързани с пари. Любовта също ще бъде щедра към повечето от вас.

Повод за радост ще бъде събитие, което е има връзка с вашата работа, образование или бизнес. Може да похарчите малка сума пари за вещи, които са важни за вас.

Ще следите събития или ще бъдете съпричастни към преживявания в живота на дете или млад човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, тази седмица ще започнете делата си много по-чувствителни и емоционални. В някои случаи това може да подпомогне успехите и хармонията в живота ви, но в други случаи може да се окаже проблем.

Може да спечелите от съвета или помощта на човек, който ще се окаже на точното място за вас. Съновиденията ви от нощта срещу понеделник ще ви дадат важни послания. Денят носи важни новини или разговори с хора от други градове, села или държави.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 

 

 


image0 (9K)