Хороскопът за 21 май: Не се месете в работата или бизнеса на други!

В четвъртък финансови новини или събития ще успеят да ви изненадат. Това ще бъде благоприятен ден за реализиране на практични професионални или бизнес идеи, от които ще очаквате някаква печалба или регулярен доход.

През този ден избягвайте да се намесвате в работата или бизнес делата на други хора, защото тяхната реакция ще бъде много остра и неприятна за вас.

Този ден вещае неприятна новина свързана с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, с когото сте били заедно в училище или в кариерата си. В семейството могат да възникнат противоречия, свързани с покупки, ремонти или други битови проблеми.

В любовта усложнения ще има там, където единият от партньорите има материален или финансов интерес във връзката. Не се опитвайте да задавате въпроси, за които чиито отговори предварително знаете, че може да са лъжа, да са неискрени, фалшиви.

Денят ще благослови всички с нещо хубаво, но не всички ще го усетят или ще го приемат като добрина.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, по-специално внимание ще изискат събития или ангажименти свързани с човек от семейството ви. Ще имате да изпълнявате задачи, за които ще се нуждаете от време за подготовка преди да започнете тяхната реализация.

Ще имате благоприятно време започнете нещо ново, което ще има особено значение за вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, на мнозина ще им се наложи да се погрижат за здравето на близък човек. Ще се зарадвате на новини свързани с хора от различни градове и държави.

Изненадата ще е свързана по някакъв начин с пари. Опитайте да се забавлявате и да правите неща, които ви харесват.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще имате повече работа. Това ще бъде благоприятен ден за изпълнение на неотложни професионални ангажименти и задачи.

Някои събития ще ви провокират към размисъл или коментиране с приятели (роднини) действията на хора, които познавате.

В четвъртък отделете време за хармонизиране на ваши приятелски или семейни отношения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък не допускайте конфликт на работното си място или по време на пътуване. Възможно е да се сблъскате с груба или цинична личност, която ще ви въвлече в други неприятности.

Довършете вече започнати неща, тъй като обстоятелствата през днешния ден ще спомогнат за техния успешен завършек. Ще ви зарадва една новина или предложение.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 


image0 (9K)