Хороскопът за 21 август: Емоциите не са добър съветник

В петък ще бъде добре да отделите повече време за себе си, за външния си вид, независимо дали сте мъж или жена.

Избягвайте ярки цветове, силни думи, емоционални действия. В петък по-добре слушайте какво говорятдругите , вместо вие да ги заливате с най-различна информация. През този ден могат да ви потъсрят приятели, които ще искат да споделят свои преживявания и тревоги от последните няколко дни. Дори да са досадни хора, отделете време за техния комфорт.

През този ден по-отговорното отношение към вашите задължения ще ви бъде от голяма полза и може да ви донесе успехи там, където най-малко очаквате.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате благоприятен ден за пътуване и за любовни контакти. В петък ще възникнат битови проблеми, които ще можете да разрешите през предстоящите почивните дни.

Избягвайте спорове или конфликти с хора, които ще бъдат груби или цинични с вас. Този ден няма да е от най-продуктивните за вас, но се старайте да не усложнявате събития или отношения, с които сте обвързани.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще можете да постигнете важни успехи в работата си. Може да получите неочаквана полза от една ситуация или новина.

Ще ви се наложи да се ангажирате с жена по важен за нея проблем. В личния си и любовен живот помислите по-добре за някои свои действия. Петък ще бъде благоприятен ден за промени свързани с вашия личен или професионален живот, където могат да възникнат различни неочаквани ситуации.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще сте склонни да следвате собствените си емоции и желания. Те обаче могат да провокиарт погрешни решения и действия от ваша страна. Преди всичко се пазете от парична загуба или ненужни разходи.

Не избягвайте семейните си и домашни задължения. Любовни отношения с партньор, роден под знака на Рак, Риби или Скорпион ще са във върховата си форма.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък може да приключите ангажименти или отношения, или да реализирате свой план, за който се подготвяте от началото на годината досега. Като цяло събитията ще циркулират около вашата работа и семейство.

Ако имате вече създадена добра база, то в петък ще има за какво да се зарадвате. Добрите новини или специални преживявания ще дойдат от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 


image0 (9K)