Хороскопът за 20 март: Не се паникьосвайте от тревожна новина преди да разберете истина ли е

В понеделник бъдете внимателни с реакциите си. Няма да ви навреди с нищо, ако проявите малко повече съчувствие и разбиране на проблемите на хората около вас. Съобразявайте се с новите правила въведени в страната, където живеете и не бъдете лекомислени и безразсъдни.

Мрачните или песимистични чувства сега няма да са ви в помощ. Петък не вещае да имате много работа, както и евентуалните печалби ще са по-малки от това, което очаквате. Избягвайте да пътувате. Ако получите тревожна новина от друго населено място, не бързайте да реагирате, докато не проверите нейната истинност.

Ще ви зарадва разговор с жена, която ще ви сподели една интересна идея или ще ви направи предложение, което вие веднага ще оцените като доста перспективно за вас. От вас зависи дали ще присъствате на събиране в дома на ваши приятели, по-важен за тяхното семейство повод.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, не се натоварвайте с разрешаването на проблеми, които не са намерили своето разрешение досега.

Което е възможно, отложете за следващата седмица или за следващия месец. Ще ви разтревожи събитие или разговор свързан с жена.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще направите планове за почивните дни, чието изпълнение ще е неясно на този етап. Ще имате важни за вас контакти с хора, с които ще имате общи ангажименти в близко бъдеще.

Ще ви изненада новина или събитие, което ще има значение за вашия личен или обществен живот.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ви предстои среща или виртуален контакт с човек от друго населено място. Този ден ще изиска повече внимание в действия свързани с вашата работа, тъй като лесно ще възниква напрежение или конфликти.

Промените в плановете, които правите през последните дни, приемате като нещо естествено и избягвайте паника или тревожност.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък избягвайте да се ангажирате с обещания от финансов характер. През този ден ще ви се наложи да се справите с трудния характер на жена от кръга ви роднини или приятели.

Ако за развитието на днешните си планове разчитате на съдействието или участието на мъж, то вероятно нещата ще имат едно по-бавно развитие. Този ден вещае новина свързана със здравето на човек, когото познавате.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)