Хороскопът за 2 март: Не се заблуждавайте с илюзии, всякакви рискове са нежелателни

В понеделник ще трябва да направите ревизия на планове и цели, които са ангажирали вниманието ви досега, и да се откажете от тези, които не са проработили до този момент.

Избягвайте да живеете с илюзии или с напразни надежди, тъй като динамиката на събитията в момента е много голяма.  Всякакви рискове са нежелателни. През този ден може да имате разговор или среща с ваши родители или други по-възрастни родственици, като затова може да имате повод, но може да е свързано с размяна на интересна или полезна информация.

Понеделник ще бъде благоприятен ден за създаване на нови познанства, които тепърва ще прераснат в интересни приятелства с хора, от които ще може да научите много неща. За някои от вас понеделник вещае покупка на подарък, свързан с личен празник или специално събиране свързано с мъж.

Избягвайте конфликтите, независимо колко сериозен повод имате за това, тъй като в процеса на разправията ще кажете нещо, което е трябвало да запазите в тайна.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, напразно ще очаквате важна за вас новина свързана с пари. Ако имате контакти с банкова, данъчна или юридическа институция, може да се почувствате обидени от отношението на техен служител към вашия проблем или да останете разочаровани поради друга причина.

Понеделник ще бъде емоционален ден, благоприятен да покажете дълбичната на чувствата си към хора, които обичате.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, е възможно да изживеете стресова ситуация, свързана с по-възрастна от вас жена. Денят вещае разговори с хора, които ще ви посетят в дома ви или с които ви предстои да се срещнете.

Ще бъдете склонни да мечтаете, да „хвърчите из облаците“ и вероятно подобно състояние на духа ще ви съхрани от неприятни емоции.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще отделите време за преценка на ваши предстоящи планове. В някои случаи те могат да имат връзка с момиче или с жена от семейството ви. Понеделник ще бъде благоприятен ден за емоционални и интимни преживявания.

Не забравяйте да направите едно важно плащане или да изпълните дадено обещание.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник може да започнете седмицата с притеснение за развитието на определени събития. Като цяло ще можете с успех да реализирате планове, свързани с вещи в дома ви или такива, които притежавате.

Може да се появи надежда за нещо ново в личния ви или професионален живот.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 

 


image0 (9K)