Хороскопът за 2 май: Вслушвайте се в околните и зачитайте тяхното мнение

В събота се опитайте да се нагаждате към настроенията и плановете на останалите членове на семейството си. Умението ви да се приспособявате днес ще ви донесе комфорта, от който имате нужда.

В събота могат да възникнат противоречия свързани с предстоящи разходи на дете или с друг ваш родственик.

През този ден на успехи ще могат да разчитат тези от вас, които са готови да слушат другите и да зачитат тяхното мнение. Решите ли да използвате хитрости или да манипулирате чувствата и желанията на хората около вас, то разочарованията или загубите са неминуеми.

Ще ви бъде трудно да разрешите битов или имуществен проблем, което не означава че е невъзможно. В събота ще възникне изненада, която ще засяга ваш роднина роден под знака на Рак, Скорпион или Риби или ще бъде свързана с новина относно семейството на ваши близки хора.

Ако сте родени под знака на Овен Лъв или Стрелец, ще бъде добре да отделите повече време за семейството си, за разговори с роднини или близки на семейството ви хора.

Предстоят ви срещи и разговори, по най-различни поводи. Мнозина ще могат да се зарадват на една покупка или подарък.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате отговорни задачи за изпълнение. Това, което ще успеете да свършите днес ще е важно за развитието на бъдещите ви планове. Денят вещае изненади свързани с пари.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота мнозина ще се ангажират със среща или с друго събитие свързано с човек от роднинския или приятелски кръг.

Денят не вещае големи изненади. Като цяло ще се следва развитието на предварителните ви планове и уговорки.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота помислете добре преди да вземете решение за пътуване. Този ден благоприятства пътувания, но изисква от вас да вземете правилно решение, къде отивате и с кого. Времето е благоприятно за планиране и стабилизиране на важни неща в живота.

Мнозина ще преживеят приятно събитие, свързано с роднина.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)