Хороскопът за 19-25 октомври: Овенът изяснява отношения, сюрприз очаква Лъва

Овен 

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще се ангажирате с изясняване на отношения с хора, които имат някакви противоречия с вас. Това продължава достатъчно дълго време и не бива да се отлага повече, такова напрежение в живота ви.

През тази седмица мнозина ще имат повод за събиране в собственото си семейство или в семейството на роднини, като поводът за това ще бъде най-вероятно нечий личен празник.

През седмицата може да се зарадвате на пари, финансов документ или да получите друга материално – финансова облага.

Следете внимателно информацията, която получавате от човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, защото през тази седмица това ще ви бъде от голяма полза.

Ще ви разочарова нахалното или лицемерно отношение на жена, с която работите заедно или която живее наблизо до вас.

Това ще бъде личност, която се стреми да да бъде значима в средата, където живее или работи, да изпъкне, да постигне личен успех, дори с цената да нарани или ощети по някакъв начин други хора.

Това ще бъде благоприятна седмица за брак или за организиране на друго важно събитие в семейството.

Жените ще се ангажират с подарък за мъж или с някакви имотни дела, които касаят мъж от семейството им. Разбира се, не е изключено вие самите да получите подарък, независимо че може да нямате конкретен повод за това.

Мъжете Овен ще отделят повече време за любовни преживявания и за уреждането на важни за тях финансови дела.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате развитие на финансови отношения с хора, които най-вероятно сте започнали преди време. Това може да има връзка с пари, които вие сте дали или получили на заем, с някаква инвестиция и др.

През седмицата ще преживеете различни интересни събития свързани с хора от друго населено място, с важни преживявания в техния живот. Тази седмица ще благоприятства пътувания наблизо или надалеч, независимо от тяхната причина.

Седмицата ще бъде благоприятна за вашата работа, особено ако е свързана с пътуване, с туризъм, с комуникации и като цяло с повече движение и динамика.

През тази седмица ще имате трудни отношения с мъж от семейството си, които най-вероятно ще се дължат на неговия характер, маниери, начин на общуване.

Като цяло на мнозина от вас ще им се наложи да направят компромис или да намерят трудно разрешение на неприятности в семейството си, които продължават твърде дълго време.

Жените Телец ще се стремят да бъдат обаятелни, очарователни, да правят впечатление с външния си вид. Това може да бъде причина за посещение на козметик, фризьор, за нови покупки за личния ви гардероб и др.

Мъжете ще преминат през една стресова ситуация, която може да провокира важна промяна в живота им.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, вероятно през тази седмица ще стартирате едно ново начинание, което е част от важен за вас план. Имали сте достатъчно време да го обмислите досега, въпреки, че някои Близнаци може да вземат решение за неочаквано ново начинание.

Това ще бъде една благоприятна седмица за развитие на съдебни и юридически дела, за работа или контакти с представители на властта или полицията.

Мнозина ще използват тази седмица за важен разговор свързан с човек роден под водните зодиакални знаци.

През тази седмица ще ви изненадат действията на човек, който от скоро е в кръга ви от приятели. Тези действия вероятно ще имат връзка с неговия/нейния личен живот, и като цяло ще изглеждат странни или необясними за вас.

През тези седем дни може да очаквате изненади от приятели, които са родени под въздушните зодиакални знаци: Везни, Водолей или Близнаци (като вас).

Новите познанства, които ще създадете през тази седмица ще се случат на неочаквани места или по необичаен начин.

В любовния ви живот обаче може да възникне неприятно противопоставяне, съмнение или подозрение в действията и думите на вашия партньор. Това може да ви накара да проведете сериозни разговори за да изчистите ситуацията от подобни емоции и настроения.

През тази седмица избягвайте да обръщате внимание или да се задълбочавате клюки или коментари, които засягат вашият любовен живот.

Седмицата вещае неприятна новина свързана с раздяла или загуба в живота на жена, която лично познавате.

Жените Близнаци ще имат интересна седмица, защото ще ги зарадва неочакван успех, ще възникне неочаквана нова възможност за тяхното развитие и др.

Мъжете ще очакват решение или отговор от страна на жена, с която са провели важен разговор преди време, свързан с предложение, покана и др.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да търсите разумно разрешение на ваши противоречия с хора, които са ваши колеги, клиенти, партньори в някаква дейност. Възможно е това да бъдат хора, с които имате познанство отскоро.

Благоприятно развитие ще имат ваши финансови дела с представители на различни институции, организации, банка и др.

През тази седмица мнозина от вас ще направят предварително планирани покупки, свързани с човек от семейството.

През седмицата трудно ще реализирате свои планове свързани с работата ви, тъй като различни обстоятелства ще ви създадат затруднения. Възможно е отношението на ваши колеги, клиенти или ръководители да ви обиди или разочарова.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, през тази седмица ще възникнат неочаквани ситуации.

През тези седем дни разкриването на една интрига или клевета, която ви засяга пряко ще бъде причина за възникване на неприятности в отношенията ви с хора, с които имате ежедневни контакти.

Жените Рак ще имат посещение или ще присъстват на събиране свързано с деца, с млади хора. Ще се зарадвате за нещо в дома си.

Мъжете ще се наложи дипломатично да се измъкнат от една неловка ситуация или конфликт свързан с непознат човек. Роднини родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще изискат внимание през тези седем дни.

Лъв 

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица избягвайте да създавате напрежение или притеснение около себе си, особено по материални или имотни въпроси. Развитието на тези дела, независимо дали го виждате или не, ще бъде благоприятно за вас като краен резултат.

През тази седмица някои от вас може да се зарадват на неочаквана придобивка или подарък.
Като цяло късметът през тази седмица ще ви бъде даден основно в материалните ви дела.

През тази седмица ще организирате събиране в дома си или ще присъствате на събиране в дома на ваши приятели или роднини.

Вероятно ще имате причина да направите някаква предварителна подготовка.

През седмицата ще имате посещение/гостуване в дома си свързано с разрешаването на някакъв важен семеен или обществен въпрос.

Тази седмица ще преживеете неприятна новина свързана с човек, когото харесвате и е възможно това да бъде публична (известна) личност.

През седмицата ще успеете да разрешите сложни отношения с представители на огнените зодиакални знаци.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на съдебни или наследствени дела, документи и споразумения.

През тези седем дни мнозина ще могат да се зарадват на пари или финансов документ, който ще дойде чрез някой от кръга ви роднини.

Жените Лъв ще трябва да обърнат внимание на здравето си, особено тези от вас, които имат някакво хронично или наследствено заболяване.

Мъжете ще обмислят някои сериозни промени в живота си. На този етап това може да изиска предварителни разговори или срещи, но като цяло реализацията на един такъв план вече е задействана.

Дева 

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще ви се наложи да се намесите в една неприятна ситуация (или конфликт), който касае ваши родители или роднини.

Ще се опитате да постигнете помирение между две противоположни страни, да помогнете с някакъв съвет или с конкретна помощ.

През тази седмица ще имате причина да се зарадвате на успехи или благоприятно развитие на дела, които касаят дома ви.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на различни ангажименти свързани имущество, което вие или семейството ви притежавате.

През седмицата ще се ангажирате с различни задачи, които са важни за семейството и за финансовата ви стабилност.

Това ще бъде благоприятно време за уреждане на различни плащания, за получаване на пари и въобще за работа с финансови документи.

Важно събитие от семеен характер може да бъде причина за разход на пари, което няма да ви създаде затруднение.

През седмицата интересно развитие ще имат отношения с романтичен (интимен) партньор, който живее в друг град или държава.

Възможно е да имате реална среща през седмицата или да планирате такава в близкото бъдеще.

Жените Дева ще имат благоприятна седмица за постигане на по-добро заплащане, по-добри доходи или печалби от бизнес.

Мъжете ще имат късмет тази седмица, но с каквото събитие или преживяване то да е свързано, неговата цел ще бъде да ви научи на нещо. Следващият път може и да нямате такъв късмет!

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще трябва да вземете решение важно за личния ви, семеен или любовен живот. За някои от вас това ще бъде търсене и намиране решение на ситуация свързана със стара любовна връзка. За други, рутината в настоящата връзка ще изиска някаква промяна, ако искате да съхраните отношенията си. Предстоят ви моменти на сериозен размисъл и понякога необходимост от вземане на важни или трудни решения.

Тази седмица ще има своето особено значение за вас, защото ще имате възможност да си изградите една по-ясна представа за близкото си бъдеще. Ще имате възможност да видите собствените си грешки, пропуски или заблуди.

Не пренебрегвайте помощта на хора, които ви предлагат такава, особено ако са родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Не търсете лоши помисли в действията на представители на въздушните зодиакални знаци. През тези седем дни ще имате нужда от хора като тях.

Тази седмица в много отношения ще бъде не само важна, но и успешна за вас, ако избегнете натоварването си с негативни емоции, подозрения, сприхавост или раздразнителност в комуникацията си.

За някои от вас може да възникне необходмост от неочаквано пътуване, а други могат да получат неприятна новина свързана с хора от друго населено място. Възможни са транспортни затруднения.

Жените Везни ще получат някаква фалшива или непроверена, прибързана за споделяне информация.

Мъжете да внимават при пътуване, ако те са зад волана.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, очакванията ви за тази седмица ще бъдат толкова важни, че лесно ще се дразните или реагирате прибързано на всяко събитие, което не отговаря на вашите очаквания. Това определено ще бъде погрешно от ваша страна, тъй като това ще бъде една специална седмица за вас. Нещата може да се развиват бавно, но до някои успехи се стига по трудния начин. Не пропилявайте шанса или късмета си с прибързани реакции.

На работното си място ще следите събития свързани с жена, които ще имат някакво отношение към вашата собствена работа.

Седмицата в много отношения ще бъде благоприятна за семейните ви дела, особено ако сте в процес на разрешаване на неприятности или проблеми, които засягат домът ви или ваши близки роднини.

Седмицата ще бъде благоприятна за сключване на брак, въпреки че поради по-голямото напрежение може да възникнат леки затруднения.

Ако ви предстои да пътувате тази седмица, преди всичко, бъдете внимателни с парите или с банковите документи, които носите в себе си.

Ако имате очаквания да получите пари от друго населено място, то вероятността това да се случи тази седмица, не е голяма или ще възникнат спънки, забавяния.

Жените Скорпион ще се опитат да следват и реализират важни планове свързани с работата или с бизнеса си. Възможности за това ще има, останалото ще зависи от вашите активни действия и амбиция.

Мъжете ще се разделят с приятел или с приятели поради различни житейски причини.

Стрелец 

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате разговори или ангажименти от финансов характер свързани предимно с жени. Действията ви свързани с тях може да предизвикат необходимост от размисъл или вземане на някакво решение.

През тази седмица може да отложите поради различни причини предварително уговорена среща или ангажимент.

В същото това време обаче, е възможно да срещнете някой, с когото не сте се виждали от дълго време.

През седмицата ще получите най-различни любопитни или важни за вас новини свързани с хора от кръга ви приятели.

Ваши приятели могат да ви поканят на гости или да ви споделят информация, която ще бъде полезна за вашия дом или за семейството ви.

Седмицата ще бъде благоприятна за хармонизиране на семейните ви отношения. През тези седем дни ще намерите начини да изгладите противоречията с брачния си партньор.

Някои от вас ще се зарадват на придобивка, която ще получат чрез родител, наследство и други.

Жените Стрелец да бъдат внимателни, тъй като има знак за един неприятен спор, който може да прерастне в конфликт с неясно развитие.

Мъжете ще имат благоприятно време да разчистят свои стари проблеми или ангажименти. През тези седем дни ще имате късмет в подобни действия. Ще успеете да излезете благополучно от една стресова ситуация или инцидент.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ви предстои важен разговор, свързан с дете или с друг ваш родственик. Вероятно тази личност не живее при вас или поради някаква причина в момента имате сложни отношения.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за съдебно дело свързано с родителски права или с финансова издръжка на дете (ако сте ангажирани с такива действия).

Новите познанства ще бъдат перспективни, стига да нямате твърде високи изисквания и твърде високо самочувствие за себе си.

През седмицата ще следите развитието на вече възникнали проблеми или сложна ситуация в живота на жена от семейството ви.

Тези неща могат да касаят нейният собствен брак или романтични отношения.

През тази седмица не си създавайте големи очаквания свързани с пътуване, което предстои да предприемете или което имате желание да осъществите в близко бъдеще.

Ще възникнат нови обстоятелства или ще получите информация, която ще ви разочарова или ще осуети плановете ви.

Жените Козирог да избягват да живеят с мечти или с илюзии, които вече времето е показало, че няма да проработят. Внимавайте какво ви обещават хора родени под земните зодиакални знаци.

Мъжете ще се натоварят психически с битови проблеми, с повреди на вещи или кола и други.

Водолей 

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще възникне един много неприятен спор, който може да доведе до влошаване и охлаждане на важни за вас отношения.

Ако успеете да намерите бързо един разумен компромис или извинение, ще може да спечелите много повече отколкото предполагате.

Това ще бъде седмица, проверка на вашия морал и духовност, на вашата сила и воля.

Много от събитията през седмицата ще ви изненадат и ще ви създадат страх, притеснение или безпокойство. Моят съвет е да не бъдете толкова чувствителни, да бъдете откровени, честни и коректни в своите действия.

Прояви на свръхемоционалност от ваша страна, през тази седмица няма да са във ваша полза.

През седмицата ще изпитате тъга или ще имате прояви на сантименталност свързани с ваш близък човек, който е надалеч от вас или вече е в Отвъдното.

Седмицата ще зарадва мнозина от вас с новини от финансов характер или с получаване на пари.

Жените Водолей ще са най-големите оптимисти на седмицата. Това вероятно ще се дължи на факта, че сте в процес на изграждане, подготовка или реализация на нещо важно и голямо за вас.

Мъжете да се пазят от кражба или друг вид неприятен инцидент свързан с дете или с млад човек.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще имате повод за радост свързана с човек от семейството ви.

Тази седмица носи вероятност за сватба или друг важен повод за събиране свързано с роднина или с приятели: рожден ден, юбилей, пенсиониране, завръщане след престой в друг град или държава и др.

Затрудненията или неприятните събития ще са свързани с момиче или с жена, която ще премине през сериозно изпитание в живота си.

През седмицата ще имате повече ангажименти свързани с дома или с роднини.

Внимание или грижи ще изиска човек роден под знака на Дева, Телец или Козирог.

Тази седмица ще бъде добра за работата, за развитието на професионалните ви или бизнес контакти. Бъдете активни и амбициозни!

През тези седем дни мнозина ще се зарадват на добри доходи или други важни постижения в кариерата си.

Жените Риби да бъдат внимателни при спор или конфликт с мъж, който е по-възрастен от тях или на по-висока позиция. Внимателно планирайте семейния си бюджет.

Мъжете ще имат ангажимент с жена, която може да бъде майка, сестра, тъща, приятелка, съпруга и др. Здравето ви ще изиска някакви грижи.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)