Хороскопът за 19 октомври: Не се измъчвайте, ако срещнете лъжа или лицемерие

В понеделник отговорностите и задълженията ви определено ще бъдат по-големи, затова още в първите часове на деня се настройте за сериозна работа.

Хармонията в ежедневието и в отношенията ви изцяло ще зависи от вас. Мнозина ще се тревожат за проблеми от здравословен или семеен характер в дома на роднини или приятели. Мислете с какво може да помогнете и как.

Предложете помощта или съвета си, но не настоявайте, тъй като другата страна трябва да има право на избор. Ако усетите лъжа и лицемерие в нечие отношение към вас, не се натъжавайте, разплаквате или ядосвате. Това е добър за вас знак, че някой трябва да си отиде от живота ви.

Роднини с труден или сприхав характер определено ще „положат усилия“ да създадат напрежение и да ви развалят настроението. Не им позволявайте да завоюват такава победа над вас.

Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване по работа, бизнес, с цел важни срещи или обществени събития.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще имате доста ангажименти свързани с пари, плащания или с различни документи.

Този ден ще е непредсказуем за вас, тъй като могат да възникнат различни затруднения или ще имате контакти с некоректни хора. Конфликтите могат да провокират към непредсказуеми действия с неприятни последствия.

Може да зарадват ваше дете или любим човек с неочакван подарък (покупка).

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, внимавайте за какво харчите парите си. В понеделник ще получите новина свързана с някакъв вид загуба или друго неприятно събитие в живота на хора, които познавате.

Понеделник ще бъде неблагоприятен ден за съдебни или юридически дела. пасностите там идват от различни опити за манипулация и използване на невярна информация.

Ще имате и хубави преживявания през този ден, но като цяло вниманието ви ще бъде насочено към проблемите ви и някак си ще пропуснете тези малки, хубави неща в живота си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник ще бъде ден на срещи със специални хора. Любовната ви връзка ще изиска от вас да вземете едно решение или да промените начина си на поведение.

Конфликт с дете или с роднина може да провокира здравословно неразположение.

Изненадата ще бъде свързана по някакъв начин с пари или с финансов документ. Това е силен и продуктивен ден за вас, особено за мъжете родени под тези три зодиакални знака.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване. Много изненади могат да имат връзка с пътуване или с хора от различни населени места.

Неочаквана новина може да стресира някои от вас, но тя трябва да се приеме като предупреждение за промяна или за друго важно действие.

Младите жени ще имат повече семейни ангажименти, чието развитие ще продължи и през следвашите три дни. Жените над 35 годишна възраст да се пазят от кражба, загуба на лични вещи или любопитство на други хора към информация в техния телефон или компютър.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)