Хороскопът за 19 април: Не пренебрегвайте стремежите и чувствата на хората около вас

В неделя от вас ще се изиска да раздавате щедро от това което имате, независимо дали е материално или духовно, дали са подаръци и пари, или любов и подкрепа.

Не пропускайте да разбирате повече чувствата и стремежите на хората около вас, дори те да не импонират на вашите собствени разбирания. Здравословното състояние на човек, когото познавате ще остане нестабилно, и това ще продължава да ви създава притеснение, но не бива да се губи надежда.

Отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Водолей, Везни или Близнаци ще са много емоционални и лесно могат да възникват недоразумения.

Ще имате интересни разговори с мъж относно евентуално развитие на допълнителни трудови ангажименти, почасова работа или нов професионален договор. В неделя има вероятност да пропуснете едно телефонно обаждане или да забравите да изпратите съобщение на важен човек или по-важен повод.

Мъжете, които ще са ангажирани с работа през този ден, ще могат да разчитат на сериозни постижения и успехи.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя мнозина ще пътуват или ще посрещнат гости от друго населено място. Денят вещае различни контакти с хора от близо и далеч.

Няма да постигнете кой знае какъв успех в делата си, затова по-добре оставете събитията да се развиват сами.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще ви се наложи да се погрижите за собственото или на близък човек здраве.

Вероятни са лични, семейни или други неотложни ангажименти. Новите познанства в неделя няма да са случайни!

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя не бързайте да се сърдите на хора за случайни изпуснати думи или необмислен коментар. Проблемите (където възникнат такива) ще са плод на ваши необмислени действия или забравени обещания.

Не допускайте конфликти, които да помрачат този хубав ден за вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще преживеете трудни моменти, свързани с конфликт или с неприятно събитие, свързано с човек, когото познавате. Бъдете предпазливи при споделяне на лична или конфиденциална информация.

В неделя ще има причина да се замислите върху разговор или предстоящ ангажимент свързан с дете. В семейството ви могат да възникнат неочаквани неприятности, които ще бъдат предизвикани от действия или думи на други роднини.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)