Хороскопът за 18 септември: Денят носи вероятност за важна среща

В петък ще имате възможност да поправите свои грешки, които сте допуснали през последните седмица – две. Разбира се, това няма да стане ако не сте готови за компромиси, за откровени разговори или отстъпки.

Ще бъде много важно да бъдете точни и стриктни във всичко, с което ви предстои да се ангажирате. Ако сте добри професионалисти, ще се радвате на важни успехи, награди, благодарности и признание.

Това ще бъде важен за кариерата ви ден, но не бива да се бърза или да се оказва натиск върху събитията. Денят носи вероятност за важна среща или разговор с мъж.

Новините или предложенията днес могат да отворят нова страница в живота ви. Стари приятели могат да ви потърсят или да ви изненадат със среща или разговор.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате срещи или ангажименти свързани с жени от кръга ви роднини или приятели. Ще преживеете приятно събитие свързано с жена. Кратките пътувания ще са повод за неочаквани емоции и преживявания.

Отделете време за разговор с брат, сестра или братовчеди (ако имате такива). Важните моменти, събития и промени могат да настъпят в любовния ви живот.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, любовните ви и семейни отношения в петък ще са много емоционални и непредсказуеми. Денят ще изиска по-голяма концентрация за тези от вас, които ще пътуват.

Контактите ви с хора от близко разстояние ще определят вашите планове за почивните дни. Не изоставяйте работата си, защото днес тя може да ви донесе важен успех или печалба. В дома ви може да възникне ситуация свързана със съмнение в думи или действие на роднина или друг свързан с дома ви човек. Ако сте ангажирани с имотна сделка, бъдете максимално предпазливи.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате благоприятно време за работа, стига това да не ви натоварва физически. Конфликтите ще са вследствие на ваши собствени грешки и пропуски. Денят вещае новини свързани с бременност, с раждане на дете и с важни събития около деца.

Благоприятни ще са планове или начинания свързани с кратки пътувания както днес, така и през почивните дни. Жени родени под знака на Телец, Козирог или Дева ще имат важна роля в събитията през този ден. Мнозина ще отидат някъде с цветя или подарък по специален повод.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате благоприятната възможност да постигнете успех или важно развитие на ваши материални или имуществени дела. Това ще бъде благоприятен ден за работа с колеги, с клиенти, с бизнес партньори и др. Петък ще бъде ден, който може да бъде запомнен със специално преживяване/разговор в любовта.

Новина, свързана с житейска драма в живота на жена, която познавате ще ви изненада и разстрои. Не се вторачвайте твърде дълго в случайно изпуснати думи на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)