Хороскопът за 18 май: Контролирайте чувствата, желанията и капризите си

В понеделник ще започнете седмицата с един по-оптимистичен поглед върху бъдещето си. Ще имате достатъчно ентусиазъм да се ангажирате с най-различни неща, които заемат важно място във вашите планове.

Ще имате благоприятно време за финансовите си дела, а младите мъже може да останат изненадани от парични приходи или предложение за допулнителен (по-висок) доход). В емоционален план ще ви се наложи да положите по-голям самоконтрол върху чувствата, желанията и капризите си, особено в любовните ви отношения.

Ако партньорът ви проявява ревност към вас, това е знак да размислите относно вашето или неговото (нейното) поведение. Мъжете над 35 години ще бъдат изненадани от неочаквани неприятности, но те ще преминат бързо.

Понеделник вещае интересно събитие, свързано с момиче или с млада жена, което може всъщност да бъде начало на нов етап от нейния живот.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник вероятно ще започнете седмицата с малки парични приходи или добри новини от финансов характер. Това ще бъде един успешен и интересен за вас ден.

Обърнете по-сериозно внимание на ваши нови идеи и не игнорирайте възможностите, които ще възникнат днес за вас. Мнозина ще имате интересно съновидение свързано с човек от Отвъдното.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще се успокоите относно ваше притеснение от последните няколко седмици.

Предстои ви да изпълните няколко важни задачи, които ще имате възможност да реализирате успешно. Понеделник ще бъде ден, който ще запомните с едно неочаквано събитие.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще се концентрирате върху няколко важни семейни ангажименти, които тепърва ще имат развитие през седмицата.

Това ще бъде ден, в който ще ви се наложи да прекарате повече време с деца или ще имате важни ангажименти свързани с тях. Мнозина ще се зарадват на подарък, удачна покупка или награда.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще имате затруднения свързани с деца или с млади хора. Може да имате среща или събиране по специален повод или предварително уговорен ангажимент.

В понеделник не пренебрегвайте отношения със съседи или с колеги. Бъдете отворени да излушате това, което имат да ви казват. Това ще бъде благоприятен ден за разговор относно развитие на любовните ви отношения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)