Хороскопът за 18 август поставя строги изисквания пред нас

На 18 август се стремете към светлите неща в живота: в мисли, в действия, дори във дрехите, които ще облечете. Сами си създайте добро настроение още от сутринта и се опитайте да въздействате положително върху настроението на околните, които преживяват затруднения. Оставете зад гърба си тревогите. В повечето случаи тяхното разрешаване не зависи от вас, а от времето.

Във вторник се опитайте да търсите удоволствие във всичко, което ще трябва да свършите в този ден, не се фокусирайте единствено върху негативната страна на нещата.

Няма да имате желание за физическа или рутинна работа, но ако трябва да се ангажирате с такава, не мърморете и не се оплаквайте. Проявете отговорност и бъдете сигурни, че ще отделите лично време за приятни занимания.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да преживеете емоционални разговори, свързани с човек от семейството ви. Във вторник ще успеете да постигнете помирение в отношения, които са били обтегнати през последните дни и седмици. Избягвайте прояви на ревност, дребнавост или желание за налагане на волята. Младите мъже от тези три зодиакални знака ще имат много важен и продуктивен ден и ще трябва да насочат вниманието си към реализацията на важни планове от живота си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вие или ваш родственик може да имате проблеми с хронично заболяване. Във вторник са възможни неочаквани събития в семейството. Ако имате проблеми в брака си, то могат да възникнат емоционални ситуации за стари проблеми и преживявания. Вторник ще благоприятства разрешаването на отдавнашни битови или имотни проблеми или спорове.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник различни ангажименти ще предизвикат необходимостта от повече контакти, предимно свързани с работата ви. Това ще е благоприятен ден за пътуване (основно по работа или по семейни причини), за романтични преживявания и за любовни срещи. Денят вещае важни събития както в личния ви живот, така и в професионален план. Мнозина ще бъдат изненадани от неприятна новина или събитие за човек или група от хора, които се намират в друго населено място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще бъде напрегнат, но това не означава, че трябва да изпускате контрола върху емоциите си. Лесно ще се допускат грешки, а тяхното разрешаване ще бъде по-трудно. Това не е критичен ден, но ще изиска от вас по-голяма самодисциплина в поведението, както в дома, така и извън него. Вероятни са по-особени или неотложни грижи свързани с дете, по-млади брат, сестра или племенници.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)