Хороскопът за 17 май: Чакайте новини, свързани с предишна работа или бивши колеги

В неделя ще сте като цяло много стабилни и уверени в това, което планирате да се ангажирате. Това ще бъде благоприятно време за работа, свързана с ремонти, строителство, стопанство (земеделие или животновъдство) и др. Влагайки амбиция и практичност в действията си, оже да дръпнете много напред в развитието на вашите планове.

Може да получите интересни новини, свързани с ваша предишна работа или бивши колеги. Събитие в семейството ще бъде повод за радост или оптимизъм. Това може да има връзка с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Комуникацията с хора, родени под водните и въздушни зодиакални знаци ще бъде по-емоционална и това може да предизвика недоразумения или лесна обидчивост.

Някои от вас ще се натъжат от неприятна новина, свързана със здравето или с житейска раздяла с човек, който живее в друго населено място.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя приемете, че изпълнението на ежедневните ви задачи ще зависи изцяло от вас. Следвайте естествения ход на събитията и вложете енергията си във важни за изпълнение планове.

Това ще бъде благоприятен ден за емоционални и романтични преживявания, за срещи и събирания с хора, които ви обичат.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, мнозина от вас ще пътуват по различни причини. Спазвайте правилата за движение и бъдете максимално концентрирани при шофиране. Това ще бъде благоприятен ден за подредба и за освежаване на дома.

Денят вещае интересен разговор или събитие свързано с роднина.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще възникнат няколко неочаквани ситуации или срещи.

Би могло да се каже, че това е ден на изненадите, като повечето от тях ще имат позитивно, благоприятно влияние върху вас и вашите дела. Насладете се на този хубав ден и бъдете готови за новите предизвикателства в понеделник.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя пазете вещите в дома си от неправилна употреба или други инциденти по невнимание. Ще искате да направите нещо хубаво за близък човек, но е възможно вашите действия ще бъдат приети без желание.

Във финансов план може да преживеете радостна новина. Ще коментирате в дома си или с приятели инцидент или лична драма в живота на човек, когото познавате.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 


image0 (9K)