Хороскопът за 16 май: Неочаквани, но интересни или благоприятни новини от финансов характер

В събота ще бъде добре да дадете повече доверие на хора от семейството си, да ги подкрепите при реализирането на важна за тях цел или идея. Ако някой ви нападне с някакви обвинения или обиди, запазете мълчание, след 2 – 3 дни най-късно ще получите извинение или друга форма на удовлетворение.

Разчитайте само на себе си, не търсете вина у другите за хаоса в дома ви или в семейството (там, където съществува такъв). Бъдете предпазливи при споделяне на лични преживявания с приятели. Не всеки ще ви подкрепи или разбере истински. Всъщност това ще ви помогне да поразчистите обкръжението си от неискрени хора.

Събота вещае неочаквани, но интересни или благоприятни новини от финансов характер. Ще очаквате важна новина или събитие свързано с родственик роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Някои от вас ще присъстват на събиране свързано с жена, което ще изиска цветя или подарък.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще имате повече срещи или разговор с приятели, роднини и др.

Днес ще имате настроение за повече разговори и забавления с приятели от близо и далеч. Днес ще имате повече семейни задължения, а някои от вас ще са в подготовка на важно семейно събитие.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде един чудесен ден за пътуване, особено ако имате предварителен план за това.

Може да бъдете изненадани с неочаквани пари или с малка печалба. Събота ще даде късмет във важен или труден момент на родените под тези три зодиакални знака.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате благоприятно време за сериозен разговор свързан с членове на семейството си или с други роднини. Денят вещае важно събитие или емоционална среща с роднини или с приятели.

Това ще бъде един хубав и динамичен ден, с възможности за промени или пътувания от всякакъв характер.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота е възможно да преживеете неочаквани здравословни смущения, настинки или инциденти. Денят вещае интересен разговор или среща с човек, който не е от кръга ви роднини.

Това ще бъде благоприятен ден за търсене и намиране разрешения на семейни проблеми и затруднения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 

 


image0 (9K)