Хороскопът за 14 февруари: Ще откриете ли любовта си според зодията?

Неделя – важно е да покажете, че умеете да се радвате на живота такъв, какъвто ви е даден.

Може да не покрива вашите очаквания или да не съвпада с вашите желания, но вие сте получили това, от което имате нужда за да се развиете и израстнете в една по-различна личност. Дали това ще се случи или не зависи от светлината или мрака вътре във вас.

В неделя избягвайте да вземате важни решения свързани с разрешаването на финансови проблеми, особено такива чието развитие не зависи от вас. Има вероятност да се натоварвате с излишни притеснения или тревоги, които реално не съществуват или поне не са толкова сериозни. Този ден като цяло вещае неочаквани събития и ситуации свързани с хора, които познавате. Момичетата и младите жени могат да се ангажират с почистване, освежаване, пренаредба на дома или на стаята, където живеят. Ще имате интересни идеи, които ще се отразят добре на настроението ви.

Честит празник на тези, които обичат и са обичани!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, неделя ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания с приятели, за разговори с хора, които живеят на разстояние от вас. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, или за подготовка на такова, което ще предприемете през новата седмица. Неделя носи важни разговори или решения свързани с различни ангажименти, които са свързани с хора отдалеч. В личен план не бързайте да реагирате на неприятни новини или на такива, които са противоположни на вашите желания и очаквания.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде благоприятен ден за събиране и разговори в семейството. Това особено важи за такива, в които ще се обсъждат различни ангажименти свързани с други роднини. Този ден може да бъде запомнен с интересно събитие свързано с човек, когото познавате. Мъжете ще имат важна роля в преживяванията, които ви предстои да имате. Този ден носи новини свързани с бременност или с раждането на дете.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей – ще отделите внимание за занимания с деца от семейството или с млади хора от кръга ви роднини и приятели. Възможно е да имате повод за събиране, което предварително сте организирали или очаквали. Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или за раждане на дете. Хубавите новини ще дойдат извън вашето населено място. Жените над 35 годишна възраст ще запомнят този ден с някакво събитие, което касае приятел или роднина роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, неделя ще бъде благоприятен ден за всякакъв вид динамична работа, работа свързана с техника, с компютри, с машини и др. Мнозина ще използват почивния ден за важни покупки за дома. За съжаление някои от вас ще се наложи да отидат някъде по-неприятен или тъжен повод, който едва ли ще е свързан с някаква изненада. Неделя ще бъде благоприятен ден за хармонизиране на отношения или изчистване на неприятна ситуация с любим човек. Момчетата и младите мъже да „преговорят“ предварително плановете си, които смятат да реализират.


image0 (9K)