Хороскопът за 14 март: Не се паникьосвайте заради пари!

В събота е добре да си програмирате деня така, че да имате достатъчно време за развлечения и удоволствия. Ще бъде важно да заредите батериите си. Физическия труд трябва да ви носи удовлетворение, а не да ви натоварва.

Изненадите могат да бъдат свързани с конфликт с непознат човек или на обществено място. Жените ще имат повече ангажименти или отговорности към мъже от семейството си.

Възможно е да бъдете поканени на събиране, за което не само ще имате специален повод, но трябва да изберете и специален подарък.

Покупките за дома ще ви донесат добро настроение. Избягвайте паника свързана с пари, защото каквато и да е конкретната ситуация, тя ще има развитие през следващите дни.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, могат да ви разочароват действията на приятели. В събота избягвайте неприятни хора, защото днес трудно ще проявите търпение към техните действия и маниери.

Денят вещае събитие, свързано с по-далечен родственик, което ще бъде повод за разговори по телефона и коментари.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще сте нетърпеливи, което може да наруши хармонията във важни за вас отношения. В събота ще получите новина, която ще ви даде надежда за развитието на ваш план.

Бъдете предпазливи на обществени места за да не станете обект на кражба или на друго действие против вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота насочете вниманието си към разрешаването на проблеми в дома. Денят ще бъде благоприятен за тези от вас, които имат собствен бизнес или работят в малък колектив.

В емоционален план денят ще е контрастен и динамичен, със смесица от най-различни преживявания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота мислете добре преди да вземете решение, за което предварително знаете, че ще влезете в противоречие с други хора. Ако допуснете неприятности или грешки днес, тяхното разрешаване ще ангажира вниманието ви през следващите шест дни.

Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване с цел отдих, посещение на интересни места, гостуване на приятели или роднини и др.

Мнозина ще се надяват на ново развитие на една приключила в миналото връзка или на такава, която в момента изживява сериозна криза.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 

 


image0 (9K)