Хороскопът за 14 май: Ден, богат на любовни емоции

Четвъртък е ден за реорганизация и промени на планове и отношения. Преди всичко такива действия са наложителни там, където се усеща застой или отлив от постигнатото.

Не е нужно да променяте неща или отношения, които работят добре и ви създават комфорт или удовлетворение. Това е благоприятен ден за пътуване и за развитие на контакти с хора отблизо и далеч.

Използвайте свободното си време за подредба на забавена или забравена кореспонденция или комуникация с хора, които очакват новини от вас. В любовта този ден ще създаде различни емоции и вълнения, свързани с очаквани предстоящи събития или срещи.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък трудно ще отделите време за себе си и за личните си занимания или дела. Приятели и роднини ще ангажират вниманието ви с различни разговори или искания.

Изненадите днес ще са свързани с новини относно хора, които познавате. Избягвайте да вземате пари на заем, кредит или ипотека.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще се ангажирате с разговор свързан с бъдещето роднини. Ще имате повече домашни ангажименти, така че избягвайте да се ангажирате с други неща, за които вероятно няма да имате достатъчно време.

Бъдете готови да приемете предложение, чието развитие ще бъде през следващите дни. Това е динамичен ден, в който напрежението ще повлияе върху неврвната ви система и емоционалната ви стабилност.

Ако сте родени под знака на Близнаци Везни или Водолей, в четвъртък ще имате повече задачи с кратък срок на изпълнение.

Денят вещае срещи и контакти, които поради тяхната важност не може да отложите или забавите. Четвъртък обаче може да ви изненада приятно със събитие, което ще промени плановете ви за близките седмици.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък бъдете предпазливи във финансовите си дела. Внимание ще изискат действия с непознати хора или такива, за които имате интуитивно притеснение.

Четвъртък ще бъде ден, в който ще очаквате конкретни резултати от вашите срещи и разговори пре зпоследните 4 – 5 дни. Това може да ви направи нетърпеливи и настъпателни, което може да ви навреди. Бъдете по-дипломатични в любовните си отношения.

Избягвайте връщане към минали грешки или преживявания. В четвъртък внимавайте във всичко, което има връзка с някакъв документ или договор.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)