Хороскопът за 13 март: Пазете семейството си от интриги и манипулации

В петък хубавите и лошите моменти в ежедневието ще се редуват. Много от събитията днес ще имат отношение към мъже от кръга ви роднини, съсдеи, приятели или колеги.

Мъжете над 35 годишна възраст ще поставят на изпитание любовните си отношения с необмислени думи или прибързани обвинения. Внимание ще изиска здравето на човек от семейството ви, който може да е роден под знака на Телец, Козирог или Дева или да има такъв асцедент.

Очакванията ви свързани със семейството или с брака ви ще бъдат атакувани от манипулация или интригата на някой друг. Важните решения и промени в живота ви имат бъдеще, но не бъдете вироглави и не избързвайте с нищо, само защото искате да го получите сега.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, едно събитие или новина, свързана с човек когото познавате, ще промени плановете ви за близките дни. Петък ще бъде благоприятен ден за развитие на семейните ви дела. Избягвайте важни обещания или общи действия с човек, когото не познавате добре.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще се зарадвате на новина свързана с пари или с материална придобивка. Ще се зарадвате на успех или друга благоприятна за вас ситуация. Това ще бъде благоприятен ден за разговори или срещи със знаещи и умеещи хора.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате интересни срещи. Денят ще бъде благоприятен за развитието на вече започнали финансови дела свързани със семейството ви. Мнозина ще се зарадват на парични постъпления.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък може да възникнат промени в планове или ангажименти, които ще имате с хора отблизо и далеч. Някои от вас ще имат повод за събиране, което ще изиска специално приготовление.

През този ден вниманието ви ще ангажира жена, която преживява стресова ситуация свързана с неочаквано събитие в личния си живот. Петък може да бъде ден, в който ще направите крачка напред към важна за вас реализация, но не пренебрегвайте съветите на хора, които имат подобен житейски опит.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)