Хороскопът за 13 април: Конфликтите в дома ви са противопоказни, внимавайте

В понеделник ще започнете седмицата с по-големи надежди и оптимизъм за бъдещето си и за цялостната ситуация, в която обществото, в което живеете преживява в момента.

Ще можете да свършите много неща благодарение на вашите способности и донякъде на въображението, което притежавате. Ще търсите практични разрешения на неприятности или проблеми, свързани с пари или с финансови договори, споразумения и документи.

Някои от вас ще се ангажират с разрешаването на имуществен или материален проблем, който са отлагали досега поради различни причини и обстоятелства.

Понеделник ще бъде благоприятен ден за зачеване или раждане на дете, както и за новини свързани с бъдещето майчинство.

Конфликтите в дома ви са противопоказни, тъй като те носят след себе си „пожар“, който няма да бъде потушен лесно.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, денят вещае за вас изненади свързани с пари. Възможно е да възникне неочакван разход. Каквито и ситуации да възникнат днес, избягвайте състояния на паника, песимизъм или депресия.

Бъдете щедри в добрите си думи или похвали към хората около вас. Раздавайте щедро усмивки и добро настроение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник изненади могат да се случат на работното ви място или като цяло с работата ви и с професионалните ви планове.

Това ще бъде един благоприятен ден за контакти с хора от друг град или държава. Ще се ангажирате с важно обещание, затова бъдете внимателни!

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате повече разговори по телефона или онлайн. Това ще бъде ден, в който ще имате желание да се приключите с повече ангажименти и задължения.

На мнозина от вас ще се наложи да се ангажират с лечението на нечий здравословен проблем.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще имате ден, в който ще можете да поставите едно добро начало на дела, които са важни за вас. Ще ви се наложи да вземете важно решение, времето за чието изпълнение ще бъде кратко.

Понеделник ще бъде благоприятен ден за изпълнение на вашите професионални задължения и за срещи и разговори с официални лица.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)