Хороскопът за 12 септември предупреждава: Не мислете за проблемите!

Събота е ден, в който наистина трябва да си починете, съветва астроложката Надиа. Опитайте се да оставите на заден план тревогите и страховете си.

Днес едва ли ще намерите тяхното разрешение. Опитайте да се насладите на хубавото време, на есента с нейните уникални красоти, на приятелите и роднините, които ще имат желание да прекарат част от деня с вас. Дори да останете сами – пак ще бъде добре, защото някои от вас се зараждат по този начин. Тишината и спокойствието, престоят ви сред природата ще помогнат да намерите вътрешна хармония, да подредите мислите си, да видите кое е наистина важно за вас сега и през следващите дни от новата седмица. Най-важното е в този ден е да не фокусирате вниманието си върху неприятностите и проблемите. Не и днес! Обичайте децата си, обичайте младите хора около вас, дайте им от вашите знания и умения, бъдете самите вие деца.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще се наложи да разрешите един казус в личния ви живот. В събота обстоятелствата ще ви помогнат да направите това много по-лесно. Може да получите покана от жена за среща или пътуване. В събота ще дойде полезна информацията от роднини, които живеят в друго населено място. Възможни са допълнителни доходи. Внимание ще изискат отношенията ви с хора от Везни, Близнаци или Водолей, с които лесно ще възникват недоразумения и съмнения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота различни изненади ще ви накарат да обмислите отново плановете си за близкото бъдеще. Днес ще се зарадвате на важна новина от човек от кръга ви приятели. В събота ще ви зарадва неочакван жест на внимание от страна на роднина или приятел. Повод за радост може да бъде добре свършена работа в дома ви или друго приятно събитие.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, повечето от вас ще имат добро настроение в събота. Днес определени събития ще ви заредят с положителни емоции. Мнозина ще се зарадват на новина от финансов характер. Други ще са част от радостно събитие свързано с дете. Изненадите ще са от непознати хора или такива, които познавате само онлайн. Вероятни са неочаквани гости или неочаквани срещи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате поводи за добро настроение. Това по-осезаемо ще се усети при по-младите хора. Повечето от тях ще са в процес на интересна промяна в живота си. През този ден може да проведете важни разговори, свързани с финансовите ви дела, които са от особено значение за близкото ви бъдеще. Днес избягвайте разговори или решения свързани с наследство или завещания. Разрешаването на семеен проблем оставете за следващите дни. Организирайте среща или събиране с роднини, това ще бъде важно за вас през този ден.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)