Хороскопът за 12 октомври: Ще чуете интересни и полезни за вас неща

В понеделник организирайте добре работата си за цялата седмица. Обърнете внимание на детайлите, от които ще зависи както успеха на личните ви дела, така и на работата или бизнеса ви.

Ако досега нещата са се развивали по план, продължавайте смело напред. В противен случай огледайте какво ви забавя, къде имате пропуски и т.н. Новини или случайно попаднала ви информация може да ви помогне при разрешаването на неприятности, които най-вероятно са възникнали през миналата седмица. Като цяло ще чуете интересни и полезни за вас неща.

Конфликт с жена може да ви развали настроението, но като цяло това противопоставяне ще бъде добро за вас. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на материални и имуществени дела, сделки, покупки, ремонти и др. Неприятната новина или събитие днес по някакъв начин може да има връзка с дете или с млад човек.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате интересни срещи или нови познанства с най-различни хора с ранообразни интереси. Това ще бъде благоприятен ден за нови романтични срещи и познанства.

В понеделник избягвайте споровете и конфликтите, с хора които ви обичат, защото може да ги нараните с думите си. След това вашето извинение дори да бъде прието ще остави горчила в отношенията ви за дълго време. Като цяло по-скоро ще следвате действията или желанията на други хора, отколкото своите собствени дела.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник трябва да се концентрирате максимално върху професионалните си задължения. Старайте се да бъдете коректни, точни и да не допускате грешка в работата си.

Ще имате възможност да постигнете много, затова не разпилявайте времето и ресурсите си. В контактите си с хора от миналото ви, трябва да бъдат предпазливи с информацията, която споделяте. Днес внимание ще изискат ваши отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които живеят в друг град или село.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще ви развълнува събитие или новина свързана с жена. Това събитие ще изиска от вас бърза реакция или разумно решение. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване независимо от неговата цел.

Мнозина ще се зарадват на новина свързана с човек от друго населено място. Може да ви зарадват пари или новина за предстоящи парични постъпления в дома ви. Любовният живот на жените ще бъде интересен, но бъдете предпазливи с желанията и капризите си, да не развалите емоционалния комфорт в отношенията ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник мнозина ще имат интересен любовен живот или ще бъдат съпричастни към любовни преживявания на хора от кръга им приятели. Ако имате партньор роден под водните зодиакални знаци, ще има с какво да запомните този ден.

Не се страхувайте от промените и от новите задачи, които ще възникнат в работата или в семейството ви. Тяхното развитие ще бъде благоприятно за вас. Внимание ще изиска вашето или на близък човек здраве, поради необходимостта от неотложно или специфично лечение.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 


image0 (9K)