Хороскопът за 12 март: Скорпион, Рак и Риби получават новини, които им дават увереност в бъдещето

В четвъртък положете максимални усилия за да стартирате и развиете ваши нови идеи. Това е силен и успешен ден, с възможности да намерите нови пазари (ако сте търговци), нови клиенти, нови възможности за реклама и други благоприятни за работата ви обстоятелства.

През този ден ще възникне напрежение в отношенията ви с мъж, който ще се опита да получи нещо чрез измама или манипулация, която вие определено ще усетите.

В четвъртък успешно развитие може да имат ваши планове, свързани с дете или с млади хора, които вече са ангажирали вниманието ви по някакъв начин в близкото минало. Това ще бъде благоприятен ден за събирания от семеен характер, за срещи с роднини и за размяна на важна информация, свързана със семейството ви.

Мнозина ще се зарадват на различни новини, които ще донесат стабилност и увереност за бъдещето, но в особено добра позиция ще бъдат представителите на зодиакалните знаци Скорпион, Рак или Риби.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате неочаквани преживявания с роднини или с приятели. Това ще бъде ден, в който вляиние ще имат събития от миналото ви.

Ако насочите вниманието си към подготовка за промените, които ви предстоят, то може да очаквате един продуктивен ден.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ви предстоят ангажименти или разходи, свързани с ваши лични нужди или със семейството ви. Можете да насочите вниманието си към важни за вас финансови дела, чието развитие има особено значение за вас.

Добре е да се ангажирате с нещо ново, за което ще очаквате конкретни резултати до средата на следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще имате възможност да разрешите свои финансови притеснения.

Очаквайте радостна новина или събитие, свързано с роднина. Този ден определено ще има свое собствено развитие, което може приятно да ви изненада.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще преживеете различни краткотрайни стресови моменти, които ще са свързани с важни събития през деня. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания с роднини или в дома ви.

Жените да се пазят от неразумни или прибързани действия и решения. Като цяло четвъртък не вещае важни събития в любовния ви живот, но може да получите интересна информация свързана със стара любов.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 

 

 


image0 (9K)