Хороскопът за 11 февруари: Пазете се от заблуди и фалшиви комплименти!

Желанието ви да обичате и да бъдете обичани, да харесвате и да бъдете харесвани от околните, в четвъртък ще е водещата емоция във вашите отношения. Дори някои ваши решения ще се определят именно от тези ваши желания и настроения.

Пазете се от заблуди от фалшиви комплименти или предложения, които могат да ви поставят в неловка ситуация. В четвъртък по един или друг начин ще научите много интересни неща, които тепърва ще ви бъдат от полза.

Може да получите покана за среща или събиране, което ще се реализира до края на седмицата. Този ден вещае различни неочаквани събития, срещи или запознанства и преди всичко много емоции, различни настроения и изненади. Вероятни са преживявания свързани с предложение за брак, годеж, сватба или други важни семейни събития.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, четвъртък ще ви зареди с оптимизъм поради благоприятното развитие на различни събития, които са са особено важно за вас. Този ден вещае среща или разговор, който ще ви бъде от голяма полза. Може да разрешите благоприятно стари проблеми или да възстановите прекъснати отношения. Внимание ще изискат отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Близнаци, Везни или Водолей, които ще са доста емоционални и неконтролируеми.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, четвъртък ще бъде важен ден, който ще трябва да се приеме с необходимата сериозност и отговорност, към задълженията които имате. Не разпилявайте времето си с разговори и срещи, които нямат никакво значение. Ще ви бъдат дадени специални шансове да приключите с неща, които идват от миналото ви. Конфликтите, които ще възникнат могад да създадат за дълго време напрежение и нежелание за примирие или компромис.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятно време за срещи и събирания с хора, които имат важно значение за вас. Ще може да изживеете приятни емоции с приятели, които живеят близо до вас, или с които комуникирате онлайн. Отношенията ви с хора родени под въздушни зодиакални знаци като вас – ще бъдат специални и ще бъдат запомнени с интересно преживяване. Този ден може да се окаже важен и специален за мъжете над 35 годишна възраст.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък от вас ще се изиска по-голямо умение да комуникирате тактично и дипломатично с хора от ежедневието си. Финансовите ви дела ще бъдат съпроводени от различни моменти на напрежение, с известна опасност от конфликти. В професионален план денят ще има благоприятно развитие за вашите задачи и задължения на работното ви място. В любовния си живот ще сте склонни към мечтателност и избягване на сериозни разговори и конфронтации. Добро развитие ще имат ваши домашни или семейни дела и ангажименти.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)