Хороскопът за утре вече е тук – 1 декември

В събота ще имате достатъчно енергия и възможности да разрешите неприятности и проблеми по най-добрия за вас начин.

Този ден ще бъде особено подходящ за хармонизиране на лични отношения. Събота ще бъде благоприятен ден за уреждане или ангажиране с имотни дела, грижи по стопанство или жилище, което притежавате. Може обаче да възникне напрежение свързано с пари, които сте очаквали да получите през тази или следващата седмица. Мнозина ще се зарадват на новина или събитие, свързано с момиче или с млада жена от друго населено място.

Овен

Ако сте били в хармония със себе си през изминалите дни и сте направили добре своята равносметка, може да усетите силно желание за работа. Чувствате нов привкус на сладостта от успеха, дори в най-обикновените ежедневни занимания.

Възможно е мнозина от вас да блеснат пред околните с остроумие и находчивост. Възможни са положителни промени в работата. Но не бива да приемате това твърде емоционално.

Телец

Подгответе се за сериозни промени в личния живот. Възможно е съдбата да ви поднесе ново познанство, което да се превърне в дълготрайно приятелство и дори любовна връзка.

Не е изключено самотните от вас да срещнат човека на живота си. Не бива да изпускате този шанс. Следете внимателно за знаците на съдбата и ги тълкувайте правилно.

Близнаци

Денят е подходящ за пътуване, покупки, сключване на брак и зачатие. Добре е да бъдете активни и да се занимавате само с отговорни ангажименти. Главна тема за вас днес са любовта и децата.

Иска ви се да имате свободна професия и да опитате късмета си в някоя хазартна игра.

Рак

Денят носи противоречив и двойнствен характер. Той символизира променливост и трансформации. Само тези от вас, които притежават висока нравственост и душевно богатство могат да преодолеят сложните тенденции на деня.

Сега трябва да внимавате в общуването си с околните. Възможно е да се сблъскате с агресия от страна на непознати хора.

Лъв

Денят е неблагоприятен за придобиване на недвижимост, сключване на брак и зачатие. Откажете се от прекалено активна дейност. Не очаквайте мигновени резултати.

Отделете повече време за себе си, посетете фитнес, обиколете магазините. Помислете как да подобрите имиджа си.

Дева

Денят е свързан си илюзии и измами. Бъдете внимателни в компании, особено на непознати хора! През този ден далечните командировки не са за препоръчване, както и да правите покупки или да сключвате брак.

Търговските сделки също са компромисни. Порядъчност и деловитост в действията ви помагат да завоювате доверието на новите си съюзници.

Везни

Вихърът на страстите и напразните илюзии се опитва да ви завладее напълно. Този ден е неподходящ за скъпи покупки. Ако все пак се налага да вложите пари, помислете добре дали си заслужава.

Може да се лишите от някои неща, които не са ви толкова необходими. След време имате възможност да получите много повече, отколкото предвиждате за днес. По-добре е да изчакате.

Скорпион

Във финансово отношение вие сте авторитет в очите на своя партньор, но той едва ли винаги е съгласен с вашите неочаквани харчове. Пригответе се да общувате много с други хора.

Може би преговорите с чужденци изискват вашето пътуване зад граница. Ако работите, като посредник в различни области се налага да притегляте всяка своя дума.

Стрелец

Ако сте намислили да направите по-едра покупка, добре е да помислите предварително още веднъж. Не харчите ли напразно парите си? След време имате възможност да си позволите повече, отколкото си представяте.

Възможно е да получите някаква езотерична информация и да се запознаете с чуждестранен духовен учител.

Козирог

В спокойна обстановка вие се чувствате неуютно. Но трябва да бъдете внимателни, защото се активизират тайни неприятели, които могат да ви създадат доста неприятности.

Ако се ориентирате добре в екстремалната обстановка, опирайки се на своите партньори и техните пари, може с лекота да създадете материална база за бъдещето.

Водолей

Денят е твърде разнообразен. Ориентирате се към решаване на социални проблеми. Вашата порядъчност и деловитост привлича вниманието на околните. Парите си сега печелите благодарение на високия си професионализъм.

Много от вас могат да намерят приятни и добре платени служебни места или да им се усмихне някакво спонсорство.

Риби

Контактите с началството и колегите ви са градивни. Следва да укрепите собствените си позиции и да проявите настойчивост и инициатива. Благоприятен е контактът с лица от противоположния пол.

Условията за успеха ви днес в областта на личния живот могат да се подобрят, ако проявите емоционална гъвкавост и чувство за такт.


image0 (9K)