Хороскопът за понеделник е на линия!

Овен

През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква интелектуална игра, например шахмат или преферанс. При това най-важното ще бъде не победата, а участието. Не е нужно да доказвате, че сте по- умни, а просто трябва да подчертаете Вашите общи цели и замисли.

[ad id=“263680″]

Телец
Днес всички ще завиждат на това, колко красиво и хармонично се гледате със своя любим човек.

От Вас сякаш ще излиза някакво сияние, което няма да може да остане незабелязано, а и сякаш щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко възможно, за да не загубите това.

Близнаци
Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, практически опит, умение да отчитате важността на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното влечение и финансовата заинтересованост ще бъдат допълнителен стимул за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени конфликти с ръководството, партньорите и колегите, както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Рак
Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас се грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате, на своите близки.

Лъв
Днес звездите ще създават благоприятни условия за всичко, което сте си планирали за деня. Реализация на идеите Ви и укрепване на Вашата репутация. На всички ще направите възможно най-доброто впечатление. Само че докато решавате блестящо своите задачи, убедете се, че не сте се възгордели прекалено от успехите си. И не забравяйте, че най-добрата тактика – това е вежливост и уважение към другите.

[ad id=“225664″]

Дева
Днес ще бъде много трудно Вашият любим човек за нещо да Ви прости, или Вие да му простите. Ще му се струва, че човек като вас не би могъл да допусне такава досадна и непозволена грешка. Какво пък : Вие може да се гордеете: създали сте си забележителен имидж.

Везни
Може да сте във възторг от своите приятели, но не си заслужава, да им доверявате своето портмоне. Във всички случаи не е нужно да позволявате управлението на личните си ресурси и спестявания на непроверени хора, които още не са завоювали правото да се наричат Ваши съмишленици и не са преминали теста за порядъчност. Чак до вечерта ще се запази вероятността за малки загуби, всяка от които ще подрива по малко Вашето благосъстояние. Не са изключени допълнителни разходи заради децата. Потърсете си приятна компания за малкото свободно време, което ще имате.

[ad id=“225664″]

Скорпион
На Вашия любим човек днес ще се прииска, да Ви даде някакъв ценен съвет, а Вие непрекъснато ще бъдете с усещането, че не се нуждаете от такъв. В крайна сметка преди да направите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което иска да Ви каже.Може пък действително да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец
Роднините Ви, които вчера са се опитвали да Ви направят сюрприз, днес ги очаква не малък шок, защото Вие ще ги удивите с нещо в отговор. И ако мислите, че трябва да се отплатите с услуга за услугата, ще направите това по най-приятния за всички начин. Защо пък не? Няма какво да губите, ако предварително знаете, какво може да очаквате, а това е огромен плюс.

Козирог
Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятем, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

[ad id=“263680″]

Водолей
Днес ще можете да отделите време за своите лични желания и предпочитания. Може да избухнат чувства към нови познати, както и да се започнат романтични отношения. Днес ще бъдете чувствителни и емоционални. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни колеги. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за интересни разговори.

Риби
Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти. В личната сфера ще успявате да намерите много оригинални и изключитено ефективни решения . У околните това ще предизивика удивление и възхищение от Вашите способности.

източник: lamqta.com


image0 (9K)