Хороскопът за неделя вече е тук – някой ще разбере, че е дошло време за промени

Овен

Доста изнурително е да планирате бъдещето, особено ако нямате ясна представа за онова, което се случва в настоящето. Всъщност имате представа за настоящето – в крайна сметка знаете не по-лошо от другите какво става. Но тъй като сте сериозен и проницателен човек, и владеете инструменти и може да си дадете сметка, какво щастие Ви дава Вашия свят. Ако го направите, ще увеличите шансовете си за това, плановете, които правите, да са разумни и ефективни.

[ad id=“263680″]

Телец
Не може да се каже, че този ден е най-подходящото време за големи придобивки, решителни крачки и широки жестове. Също не е подходящо за търсене и избиране на подаръци, с изключение на малки официални сувенири. Постъпките през този ден ще се диктуват не толкова от фантазията, колкото от деловите съображения и икономията на средства. Захванете се с делови или битови дреболии, които са се натрупали за последните няколко месеца. Основа на Вашето поведение трябва да станат рационалност, последователност и здрав разум.

Близнаци
Всичко ново и необичайно сега лесно привлича Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае колко в тези направления, които смятате за най-важни, а и интересите Ви съвсем неочаквано може да се преместят в друга плоскост. Любопитството и желанието Ви да общувате вероятно ще вземат връх над душевните Ви преживявания и практически устреми. Независимо от това, че денят способства за различни контакти, запознанствата от това време в последствие може да се окажат не така дълготрайни, както сте се надявали.

[ad id=“225664″]

..

Рак
Трябва да бъдете прекалено внимателни в работата си – за допуснатите днес грешки ще се наложи да платите доста скъпо. Възможни са проблеми в реализация на проекти, които са били измислени и планирани от Вас: ще се намерят доста пропуски и недостатъци. Запазете спокойствие: всичко, което става днес е нормална работна ситуация и въобще не е катастрофа. Професионалните проблеми ще се отразят и на отношенията с близките Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и ако не се справите с тях днес, утре може да са двойно повече.

Лъв
Привързаността към родителите, родните места, а също и към партньора по брак, през този ден незабелязано ще набира сила. Може също да изпитвате силно влечение към общуване с хора, които смятате за свои приятели и които са необичайни и оригинални личности. Брачният или деловият Ви партньор едва ли ще бъдат склонни днес към пълна откровеност . Ако отношението им към Вас е добро, може съвсем умишлено да скриват някои истини за живота, или някои обстоятелства от личния си живот. Подбудите и наз практика ще са съвсем добри.

Дева
Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим… Ако нещо може да стане не както трябва, точно така и ще се случи. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни
Разбирате, че е дошло време за промени, и чувствате, че първото нещо , от което трябва да се откажете – това са старите връзки. Да, нещата стоят точно така! Хората, с които общуването до скоро е било интересно и полезно, сега Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( макар че това не е много характерно за Вас). По-добре е да се разделите като приятели, отколкото като врагове. От друга страна, съвсем не значи, че трябва да късате абсолютно всички връзки. Например ако днес се скарате с човека, когото обичате , и с когото виждате своето бъдеще, не се водете от излишна гордост, а направете първата крачка за оправяне на отношенията. Не чакайте благоприятно стечение на обстоятелствата, защото това може и да не стане твърде скоро.

Скорпион
Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете – слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други. Разчитайте на своята фантазия…

[ad id=“218001″]

..

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог
Запасете се с търпение, защото това не е денят, когато можете да постигнете своето с настойчивост и замах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с чуждите слабости. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо преодоляване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите енергията си напразно. Възможни са разногласия с любимия човек, но конфликтите ще успявате да избегнете. Убедително ще доказвате своята правота, избягвайки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще расте.

[ad id=“218548″]

..

Водолей
Не трябва да вземете отговорни финансови решения – има риск да проявите небрежност и да погледнете през пръсти на много важни неща. Енергията, настойчивостта и амбициозността, които в този период на живота Ви явно са Ви свойствени, през това денонощие са малко смекчени. Не се захващайте с нови проекти , а по-добре довършвайте започнатото. Бърборенето по телефона или съзерцаването на пейзажа през прозореца съвсем няма да пречат на работата, а даже напротив, ще способстват за освежаване на мислите Ви и подтикване към неочаквани постъпки.

Риби
Днес е ден за нетрадиционни занимания, дори за нетрадиционно лекуване. В храната ви трябва да присъстват морски продукти или такива, които съдържат йод. Бъдете внимателни, когато боравите с остри и режещи предмети.

източник: lamqta.com


image0 (9K)