Ето ви и хороскопът за Неделя – за повечето зодии е ден за отдих, но една е обречена да спечели пари

Неделята е чакана за едни, които с удоволствие се отдават на лентяйство и почивка, други, които са така наречените работохолици започват подготовка за следващата седмица.

Овен

За Вас този ден ще бъде почти работен. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

[ad id=“225664″]
Телец
Във въздуха определено витае мощна енергия, обкръжаваща отношенията. В нея има и романтика, и флирт, и ласкателство. Отношенията между Вас и определен колега от работата, несъмнено бият рекорда! Леко не Ви достига прочутата Ви професионална етика, но това с успех може да бъде казано и за всички останали .

Близнаци
Постарйте се днес да бъдете максимално уверени в своите сили. Само в този случай ще получите благосклонността на интересен за Вас представител на противоположния пол, или необходимата реакция на сега съшествувашуя Ви любим човек. С търпение и труд ще постигнете всичко, което искате.

[ad id=“263680″]

Рак
Днес ще бъдете твърдо уверени , че сте по-добър човек, отколкото човека, който е редом с Вас, а и количеството на неговите недостатъци ще Ви озадачава все повече и повече. А Вие идеални ли сте? И дали ще намерите някой друг, който да е по-добър от сегашната Ви половинка? Замислете се за това!…В Неделния ден ще чуете новина свързана с пари. Може би от понеделник. Във всички случаи от понеделник идват новите договори, а с тях и многото пари

Лъв
Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи желание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете успехи, ако действате планирано. Днес сте изпълнени с енергия, много сте активни и може да се подготвите да поемете много и разнообразни задачи. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В личните отношения всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

[ad id=“236993″]

Дева
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска малко да бъде сам. Уважете неговото решение – то не се появява толкова често в такъв вид! Важното е да знае, че мислено сте винаги с него, и в момент на необходимост винаги можете да му се притечете на помощ. А пък физическото присъствие съвсем не е задължително.

Везни
Забравете за всякаква работа и обърнете поглед към личния си живот. В края на крайщата началникът или партньорът могат да почакат, а своята съдба може да изпуснете безвъзвратно. Днешният ден ще окаже решаващо влияние на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!

Скорпион
На Скорпионите, които са заети с решаването на важни практически задачи и преодоляване на битови трудности, денят едва дали ще се стори успешен. Претоварването през седмицата се отразява не само на физическото, но и на емоционалното състояние и кара представителите на знака остро да реагират на съвсем дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с разбиране, но новите познати, като и някои роднини, могат да се окажат неприятно изненадани. Сега не сте достатъчно икономични и можете да похарчите повече пари, отколкото имате възможност да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дългосрочна употреба.

[ad id=“225664″]

Стрелец
Днес в общуването с Вашия любим човек трябва да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава съвсем точни съвети и ще бъде безпогрепен индикатор за правилността на всички Ваши решения и постъпки.

Козирог
Чувствате, че е д[ad id=“218548″]те в човек, който контролира чуждите разходи, намерете някого, който да върши същото за Вас. Но бъдете предпазливи: ако дадете възможност за контрол над своите финанси на прекалено увличащ се човек, ще се наложи да събирате сили, за да кърпите дупките в бюджета си.

Водолей
Обърнете днес малко повече внимание на своята майка. Тя сега е в лошо настроение и се нуждае от Вашата помощ. Освен това за себе си може да напомни стара болежка, за която отдавна сте забравили, и е крайно време да се отнесете грижливо към своя организъм. Отделете повече време на въпроса за личния си живот. Покажете се в очите на любимия в съвършено друг образ. Актрисата от Вашата душа иска да бъде пусната на воля. Измислете и роля: може би жената –вамп?!!! Бъдете сигурни – няма да съжалявате.

[ad id=“263680″]

Риби
Може да се върнете към предишните занимания , и да ги доверете до край , без усилие. Идват интересни предложения, отнасящи се до развлечения и пътешествия. Ще имате възможност да прекарате времето си много приятно и увлекателно. Не са изключени и романтични запознанства. Отношенията, започнати през този ден отначало ще бъдат повърхностни, но много скоро може да преминат на по-сериозно ниво. Възможни са финансови трудности, напразни разходи и загуби. Всичко това е само досадно, но в никакъв случай трагично, така че не си заслужава да се разстройвате.


image0 (9K)