Хороскопът за май: Приятни изненади за Телеца, Девата си връща стар приятел

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през май от вас ще се изиска повече действие, амбиция за търсене на нови възможности за реализация в личен или професионален план, за реализиране на важни промени и нови начинания.

През този месец ще имате неотложни ангажименти свързани с дете или в млади хора. Тяхната реализация изцяло ще зависи от добрата организация, но не бива да се пренебрегва и фактoра „други обстоятелства“.

Това ще бъде благоприятен месец за зачеване или за раждане на дете, за вземане на важни решения или начинания от подобен характер.

През май отношенията в семейството ви ще се влияят от емоционалното състояние на хората около вас. Ще има поводи за противопоставяне и конфликти, ще има поводи за радост и задоволство.

Това ще бъде благоприятен месец за реорганизиране на семейните ви дела с оглед настоящата ситуация в страната, където живеете.

През май нека да се избягват ангажименти свързани с действия или решения, които касаят наследствени дела или наследствен имот.

Бъдете предпазливи в решения, които касаят собственост, притежание на вашето семейство.

Това е неблагоприятен месец за покупка на имущество, като жилище или къща, но ако възникне такава ситуация, добре проверявайте всички точки по договора за продажба.

През този месец ваши приятели ще ви натоварват повече с техните проблеми и неприятности, с желанието си за срещи или събиране, към което вие ще правите предпазливост, притеснение и неудобство да откажете.

Добро развитие през май ще имат вашите финансови дела, като за амбициозни представители на този зодиакален знак ще възникнат и възможности за нови доходи или за по-добри такива.

Въпреки благоприятната прогноза за развитието на вашите финанси през май, нека не се действа импулсивно и без внимателно обмисляне на конкретната ситуация.

През май ще настъпи важна промяна в отношенията ви с мъж, включително е възможна някакъв вид раздяла поради различни житейски причини.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през май ще имате достатъчно време за почивка и обмислене начина ви на живот до този момент.

Важно условие за съхраняване и реализиране позитивните вибрации на този месец ще бъде способността ви да изграждате хармония в семейството и в средата, в която живеете и работите.

Добрите приятелства ще бъдат важен фактор през този месец за доброто ви настроение и преминаване безболезнено през трудните моменти, които евентуално ще възникнат през този период.

Това ще бъде благоприятен месец за обучение или усвояване на нови знания.

Някои от негативните тенденции на този месец са свързани с нежелателни състояния на меланхолия, отпуснатост, безразличие или прекалена чувствителност към думи и действия на хора около вас.

През май ще се наложи да се ангажирате с финансов документ или договор, който е възникнал през април или през предишните няколко месеца.

Ще имате ангажименти с финансови документи, които ще изискват по-голяма прецизност и вникване в специфични детайли.

През май някои събития ще успеят да ви изненадат приятно, тъй като те ще ви дадат нови възможности за реализиране на ваши планове или интересни идеи.

Благоприятна роля в живота ви през този месец ще изиграят хора родени под въздушните или водни зодиакални знаци.

През май не са изключени здравословни неразположения, които може да изискват консултация с лекар.
В работата ви ще възникнат ситуации, които ще създадат не само стрес но и страх за бъдещето.

През май ще очаквате развитието на важно събитие в живота на жена, родена под знака на Козирог, Телец или Дева.

Жените от този зодиакален знак ще имат възможност да осъществят някои промени в дома си, включително такива свързани с купуване на нова мебел, битова техника или някакъв ремонт.

Като цяло имуществените ви дела през този месец ще се развиват практично и успешно за вас, особено за жените Телец.

През май избягвайте да пътувате, освен ако конкретна ситуация не налага реализирането на такова.

Този месец вещае радостно събитие свързано с човек от друго населено място роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Близнаци 

Ако сте родени под знака на Близнаци, през май ще имате възможност за професионални, обществени или политически изяви, чрез които ще можете да докажете свои идеи, знания и умения.

Като цяло през този месец обществената ви активност ще бъде по-голяма, независимо по какъв начин точно ще действате.

Месец май обещава повече приятни преживявания или срещи.

През този месец избягвайте да се оплаквате, тъй като това ще разпилява енергията ви вместо да търсите рационални решения, нещо на което определено сте способни.

Не обръщайте внимание на клюки по ваш адрес, следвайте своите цели и планове, така както предварително сте ги организирали.

Ваш враг през този месец могат да бъдат излишните тревоги, прояви на нервност или страх за бъдещето.

През май ще имате ангажименти свързани с родители или с друго семейство от кръга ви роднини, с които ще обсъждате важни промени, оформяне на документи или други важни дела.

През този месец мнозина могат да ви търсят за помощ или съвет, нещо което не бива да отказвате, освен ако осъзнавате факта, че не може да бъдете полезни.

През този месец ще възникне необходимост от разрешаването на важен проблем свързан с дете или с млад човек, с грешки или глупави действия, които са направени в близкото минало.

Много от притесненията ви през този месец ще изчезнат от само себе си, чрез различни благоприятни новини или събития, които ви предстои да преживеете.

Този месец вещае подобряване здравето на човек от кръга ви роднини или приятели.

През този месец ще се премине през няколко трудни ситуации, свързани с различни изпитания или някакъв вид раздяла, но като цяло това е част от вашия личен процес на развитие. Затова избягвайте драми и страхове, които само ще ви навредят, донякъде и здравословно.

През този месец ще разговаряте около различни професионални или бизнес дела с хора от кръга ви приятели, които преживяват сериозни затруднения в този план: загуба на работа, по-ниски доходи, липса на клиенти или поръчки и други.

През май ще се разговаря относно събиране на семейството ви по някакъв повод или за по-дълъг период от време, завръщане на роднини от чужбина или пребиваване на роднини в дома ви за даден период от време.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през май се стремете да направлявате усилията си в една определена посока: работа, семейство, здраве или нещо друго. Така в края на месеца ще може да се зарадвате на добре свършена работа или постигане на важни успехи.

Всичко през този месец ще зависи от добрата организация на ангажиментите и задачите ви.

През този месец избягвайте противопоставяне с други хора, което определено ще създаде затруднения и ще пречи на работата ви.

Подобни действия ще причинят хаос в живота ви или ще ви наложат неприятни ограничения.

През май ще настъпи промяна в любовните ви отношения, която за всеки от вас ще бъде индивидуална, но като краен резултат ще бъде нещо добро за вас. Не се страхувайте от това което ви се дава да преживеете и контролирайте емоциите си. Може от нещо хубаво да предизвикате загуба, и от една загуба да възникне нещо хубаво в живота ви.

През май бързо ще намирате разрешение на неприятности или сложни ситуации, донякъде благодарение мъдрите съвети на представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци.

През този месец мнозина ще имат финансови или професионални отношения с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, които живеят в друго населено място или чиято работа е свързана с пътуване.

Изненадите през този месец ще бъдат свързани с момиче или с млада жена от дома ви или от близкия ви кръг роднини.

В живота на младите жени Рак ще възникнат няколко неочаквани ситуации, които ще внесат оживление в домашния им и семеен живот.

През този месец ще имате благоприятно време за действия свързани с продажба на имущество, тъй като ще успеете да постигнете добра цена, съобразена с реалностите в момента.

Възможно е да имате онлайн или реални контакти с представител на държавна, банкова, данъчна или друга финансова институция.

През този месец избягвайте конфликти с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, защото тази личност ще бъде ваше собствено отражение.

Лъв 

Ако сте родени под знака на Лъв, през май ще имате възможност да постигнете важен за вас прогрес в работата или в бизнеса си. Това ще бъде благоприятен месец, в който ще може да стартирате изцяло нови начинания.

Този месец вещае за вас контакти и срещи с нови хора.

Внимание през този месец ще изиска желанието ви за забавления и удоволствия, които могат да ви отклонят от важните цели в живота ви.

Избягвайте състояния на несигурност и страх, които могат да доведат до объркване, допускане на грешки и изпадане в безизходица.

През този месец вникнете внимателно в думите или в написаното от човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Представителите на зодиакалните знаци Дева, Телец или Козирог, ще ви създават повече напрежение или ще са причини за различни неприятности в семейството и на работното ви място.

Месец май ще бъде благоприятен месец за финансовите ви дела, особено тези, които касаят битови сметки, кредити, които семейството ви има като задължения, подписване на финансов договор и други.

През този месец ще имате и някои специфични очаквания, които въпреки стабилността на характера ви ще ви създават притеснение или страх, ще ви провокират към конфликти и противоречия.

Може да възникне притеснение свързано със здравето на ваш роднина и развитието на неговото/ нейното лечение.

Развитието на любовните ви отношения през този месец ще има свое собствено развитие, тъй като специално някои връзки трябва на всяка цена да бъдат поставени на нова основа. Новите обстоятелства, които възникнаха в живота ви през последните пет месеца изискват по-различно развитие на вашите отношения, независимо от личните ви желания или очаквания.

През май сложните отношения, които ще имате с жена могат да доведат до раздяла, като това може да се окаже и най-доброто решение, на проблемите, които имате с нея.

Този месец вещае добри новини или събития свързани с вашата работа или с работата на брачния ви партньор, постигане на стабилност в материален и финансов план в дома ви, за амбициозните и трудолюбивите представители на този знак.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през месец май от вас ще се очаква да възвърнете хармонията в дома си и да разпределите мъдро отговорностите по домашните задачи между всички членове на семейството.

Вие ще бъдете тези, които трябва да изградят и съхранят равновесие между хората от семейството и близките ви родственици.

Това ще бъде благоприятен месец за действия, които да донесат щастливи и приятни преживявания във вашия дом. Разбира се, ако нямате желание да се ангажирате с подобни задачи и да приемете задълженията си, такива каквито са, то и резултатите няма да са оптимистични.

В този случай само ще тревожите другите с вашите оплаквания или негативни коментари, натрапвайки собствените си схващания и оценки за хора или събития.

През този месец ще ви бъде приятно да възобновите едно приятелство с човек, който живее на разстояние от вас и с когото в миналото сте имали много интересни преживявания.

През този месец ще обсъждате среща или събиране свързано с мъж, но конкретната дата на това събитие ще бъде променлива, според обстоятелствата в собствената ви страна.

Месец май ще бъде благоприятен месец за мъжете над 35-годишна възраст, които ще имат ангажимент с подписването на важен договор. По-младите представители на мъжкия пол, ще са в добра позиция за реализиране на важни планове или ангажименти, за които ще имат очаквания да им донесат добри доходи.

През този месец повод за радост ще бъде успех или промяна в живота на човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни, който е член на вашето семейство или е от кръга ви роднини.

През месец май младите жени ще се сблъскат неочаквано с една подлост и добре обмислена злонамереност спрямо тях от страна на човек, от когото не са очаквали подобни действия.

През май все още ще бъде трудно да планирате или реализирате пътувания, независимо дали те касаят лично вас, дали имат връзка с ваше дете или с друг ваш родственик.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, месец май ще изиска от вас много голямо търпение, тъй като през този месец ви предстои да преминете през някои важни изпитания, които ще определят основното ви развития в бъдеще.

През този месец по-малко говорете, повече слушайте и акумулирате информация и знания.

Стремете се да давате най-доброто от себе си в работата, с която сте ангажирани.

През този месец може да се обсъждат и някои промени свързани с работата ви или да възникнат нови възможности за работа на друго място или на нова позиция.

Добра протекция в работата и в бизнеса си ще получите от страна на хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

На мнозина от вас през този месец ще им се наложи да посетят държавна, банкова, данъчна или друга важна институция.

През този месец от вас ще се изиска голямо внимание при изразходване на паричните ресурси, тъй като ще сте уязвими откъм грешки, които ще ви причинят неприятна загуба.

През месец май мнозина ще се зарадват на новина свързана с бременност или с раждането на момче.

Повод за празнуване в може да бъде важно събитие в живота на младеж или млад мъж, но доколко вие ще присъствате на това събиране и по какъв начин ще се организира, ще зависи и от конкретната ситуация, в страната където живеете.

През май ще ви се наложи да вземете трудни решения, които емоционално могат да ви въздействат песимистично, да изпитате страх от неизвестното пред вас или да преживеете периоди на нестабилност.

Младите жени ще се наложи да разрешават с много такт и дипломатичност неприятности свързани с пътуване или с хора от различни разстояния.

Месец май вещае притеснения свързани със здравето на жена, най-вероятно от кръга ви роднини.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през май ще виждате много по-реално нещата, които се случват в живота ви и това ще ви помогне да правите верни преценки на ситуации или преди вземане на важни решения.

През този месец ще осъзнаете колко е важно да изградите и съхраните материална и финансова независимост, независимо от събитията около вас.

През този месец избягвайте прекалено дълго да се вторачвате в детайлите, което ще забави развитието на важни за вас дела.

През май ще искате да се зарадвате и успокоите относно важни за вас неща в личен или професионален план, но напрежението или тревогите ще останат, независимо че ще са на заден план.

През май ще преживеете радостна новина или събитие свързано с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

През този месец поради по-голямото напрежение в ежедневието ви и неумението ви да вземате бързи решения, често ще възникват конфликти, дори с хора с които най-малко сте очаквали да имате противоречия.

През май ще изградите нови познанства и приятелства, по един или друг начин, които ще има с какво да ви обогатят като знания или информация, и тепърва ще имат развитие в близкото ви бъдеще.

Влиянието на новите хора в живота ви ще бъде предимно положително, затова не се страхувайте и не се самоизолирайте, поради някакви лични страхове.

През май ще ви бъде трудно да изпълните някой ангажименти свързани с документи, плащания на битови сметки или други организационни (домашни) дела, и с нежелание ще ви се наложи да отложите някои от тях за следващия месец.

През май ви предстои житейска раздяла с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец, поради различни нови обстоятелства във вашия или в неговия/ нейния живот. Едно такова събитие ще бъде за добро и не бива да се преживява като някаква драма. Мъжете над 35-годишна възраст трябва да бъдат много внимателни с финансовите си документи и с паричните си дела тъй като е напълно възможно да преживеят кражба или загуба.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през май ще гледате по-оптимистично на нещата, които ще се случат в ежедневието ви.

Този месец ще бъде успешен и продуктивен в начинания или ангажименти свързани с дете или с млад човек от кръга ви роднини.

Може да зарадвате роднина с подарък или да получите такъв.

През този месец за емоционалното ви равновесие голяма роля ще изиграят ваши приятели или съседи.

Някои от вас сериозно ще обсъждат идеи и възможности свързани с онлайн бизнес, бизнес от дома (или стопанството) и други форми за по-независима професионална заетост, която да ви донесе добри доходи.

Здравето на жена ще бъде сериозна грижа и може да изиска необходимост от хирургическа интервенция или друго специфично лечение. Жените над 35 години ще трябва да вземат трудно решение, което носи сериозна промяна в живота им.

През май ще ви озадачи, развълнува или зарадва, новина или разговор с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Има вероятност да получите важна информация със закъснение, но все още ще можете да се възползвате от нея.

Месец май ще бъде благоприятен за пътуване или за развитие на отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които живеят в друг град или държава.

Интересно развитие ще имат ваши виртуални контакти с хора от различни разстояния.

Като цяло месец май вещае късмет и завършек на важни за вас дела. Разбира се нищо няма да се случи без вашето лично участие, амбиция и чувство за отговорност.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през май ще търсите нови начини да промените рутината в ежедневието си.

Това ще бъде благоприятен месец за промени свързани със собствената ви личност, работа и цели в живота.

Ако обаче мързела и апатията надделеят, то резултатите ще бъдат доста плачевни (незадоволителни).

През този месец ще разчитате на мъж за нещо, което е важно за вас и вероятно ще успеете да получите обещаното или очакваното.

Добри отношения ще имате с представители на зодиакалните знаци Рак, Скорпион и Риби.

Семейните ви и лични финанси ще бъдат ваш приоритет, но като цяло през месец май ще сте в по благоприятна позиция отколкото през април.

През месец май обаче ще възникне една стресова ситуация, която ще бъде предизвикана от ваши предишни грешки или пропуски, лъжа или нелоялно поведение спрямо други хора.

Внимание ще изискат отношенията ви с представители на Овен, Лъв или Стрелец, които ще направят опит да ви манипулират в своя лична изгода.

Има голяма вероятност да отидете някъде по неприятен повод.

Мнозина от вас ще трябва да отменят една среща или събиране, определено с голямо нежелание.

Младите мъже от този зодиакален знак ще се сблъскат с неприятно противоречие с роднина, свързано с пари или документ.

Младите жени има вероятност сами да провалят своя успех или позиция, поради високомерие, алчност или гордост.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през май ще имате трудни ангажименти свързани с имущество, което вие или семейството ви притежава.

През този месец се пазете от кражба или опити някой друг да се възползва от вещи или собственост, които са притежание на вашето семейство.

При покупка на скъпи вещи бъдете внимателни относно тяхното качество или гаранция.

През месец май ще искате да направите нещо специално за жена от кръга си роднини, като ще ви се наложи да се съобразите както с настоящата си финансова ситуация, така и с други обстоятелства, от които сте зависими в момента.

Жените над 35-годишна възраст ще имат благоприятен месец за осмисляне на любовните си отношения, вземане на важни решения, касаещи бъдещето на тази връзка.

Младите жени ще получат интересни шансове за развитие в личен или професионален план, но не бива да се избързва с реакциите, водени от примамливите параметри на едно предложение.

Възможно е да получите няколко възможности, които да ви поставят в ситуация да вземете трудно решение.

През този месец добро развитие ще имат професионалните ангажименти на представителите на зодия Водолей. Бъдете стриктни и изпълнителни, и не пропилявайте това благоприятно за вас време. Избягвайте прояви на страх или несигурност, защото това няма да ви помогне в това важно за вас време.

През май ще се притеснявате за дете на ваши приятели, което може да има здравословни или лични проблеми.

Този месец вещае важно събитие свързано с дете или млад човек роден под знака на Овен, Стрелец и Лъв.

През този месец в никой случай не трябва да се гледа несериозно на каквото и да е било здравословно неразположение и сами да си поставяте диагноза. Не пиша, че нещата са неприятни или драматични, но в никой случай не пренебрегвайте необходимостта от лекарската помощ.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през май ще преживеете различни трудни емоционални моменти, свързани с дисхармония във важни за вас отношения или раздяла.

Причините за тези събития могат да бъдат най-различни, но определено ще трябва да се приемат философски.

Този месец вещае неприятно новина свързана с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

През май ще трябва много да внимавате във финансовите си дела, в разпределението на семейния си бюджет, тъй като ви предстоят важни разходи или събития които ще изискат от вас една по-голяма парична стабилност.

Може да останете разочаровани в очакванията си за определени финансови постъпления, но ще трябва да приемете влиянието на фактора “ извънредни обстоятелства“.

През този месец ще преживеете важни събития свързани с мъж от семейството или от кръга ви роднини.

Моите очаквания са те да бъдат приятни, свързани с рожден ден, имен ден, личен или професионален успех и други.

През месец май подхождайте много внимателно към разрешаването на неприятности в семейството ви, тъй като има голяма вероятност от тяхното задълбочаване.

Последствията могат да бъдат много неприятни, независимо кои точно родственици ще бъдат въвлечени в тази ситуация.

През май се стремете да съхранявате, а не да разпилявате.

През този месец ще преживеете важна за вас ситуация свързана с пътуване, с финансови отношения с хора от различни разстояния, включително получаване на пари от друг град или държава.

Ако пътувате по бизнес през този месец, то определено ще имате благоприятни обстоятелства за постигане на желания от вас резултат.

През май ще ви изненада среща или покана за събиране от човек, роден под знака на Скорпион, Рак или Риби, поради естеството на вашите отношения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)