Хороскопът за декември: Овенът е в отлично настроение, Ракът – оптимист

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е месец, в който ще създадете интересни нови приятелства и познанства с хора отблизо и далеч. През декември ще имате много по-добро настроение. Ще сте много по-оптимистично настроени за бъдещето си соглед задаващата се нова 2021 година.

Декември определено ще бъде много емоционален за вас месец, в който мнозина ще усетят липсата на важни хора, които са в Отвъдното.

През месеца ще имате повече контакти с приятели и роднини ( и не само по празниците), които ще ви създадат приятни емоции, но няма да изпълнят празнината оставена от други близки за вас хора.

Едно важно събитие в живота на човек от семейството ви, ще ви разплаче или въздейства твърде емоционално.

През декември е възможно получаване или изпращане пари, както и други финансови операции и действия свързани с човек от кръга ви роднини или бизнес партньори.

Ще получите новина или предложение, което ще ви провокира към сериозен размисъл от ваша страна преди да реагирате или дадете някакъв отговор.

Мнозина ще преживеят събитие от семеен характер свързано с годеж, сватба, рожден ден, имен ден свързан с човек от кръга ви приятели или роднини.

През този месец малко по-трудно ще се реализират очакванията ви свързани с човек, който през този период ще се намира в друго населено място. Възможни са забавяния, отлагания или възникване на неочаквани пречки.

През декември може да изгубите или забравите нещо, но ще го намерите или загубата ви ще бъде възстановена по някакъв начин.

През този месец ще пътувате с цел да се срещнете с роднини, приятели или да посетите ваше любимо място.
Очаквайте интересно събитие или гостуване на хора от друго населено място.

Жените Овен ще имат интересни срещи или разговори свързани с деца или млади хора. Ако имате собствено дете вероятно ще организирате някакво събиране свързано с него.

Мъжете ще се зарадват на важни за тях новини. Предложенията, които ще получите през този месец, независимо коя сфера от живота ви засягат ще бъдат интересни и перспективни за вас.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през декември ваши родственици ще бъдат причина за събиране в дома ви или в жилището, където те живеят.

През този месец има вероятност да изпратите дете или родственик на пътуване или гостуване при други роднини, на екскурзия, с цел работа и др.

През този месец мнозина ще получат пари от родственик, фирма или от друг източник, от близо или отдалеч. Не очаквам да има изненада в едно такова събитие, но винаги може да възникне такава.

Родените под знака на Телец ще могат да зарадват близките си с допълнителни пари в семейния бюджет.
Мнозина от вас сега ще имат ангажименти свързани с пари от наследство, наем или рента, пенсия и др.

През декември се пазете от загуба или повреда на документ от финансов характер (банкова карта, спестовна книжка, електронни данни и др.

В края на годината ще очаквате разговор с приятели, които са си позволили да ви обвинят или обидят с нещо. На този етап ще очаквате по-скоро извинение или обяснение от тяхна страна, отколкото вие да направите нещо подобно.

През този месец ви предстои среща с мъж, която ще е по-скоро от семеен, финансов или професионален характер, отколкото романтична среща.

Също така сега ще бъдете поканени на събиране свързано с мъж, който е ваш приятел или роднина.

През декември ще имате повече ангажименти с жени от семейството си. Ще имате силна връзка или специални действия с тях, свързани с най-различни важни житейски теми и ситуации.

Декември ще бъде време за романтика и любов. Дори да нямате партньор в момента, това щ ебъде благоприятно време да си потърсите.

Жените Телец ще се натоварят с някои очаквани или неочаквани битови или имотни проблеми.

Мъжете ще имат оптимистични очаквания за развитие на финансовите си дела. Отношенията ви с представители на знаците Рак, Скорпион или Риби ще бъдат строго фокусирани върху една определена цел или задача.

Близнаци 

Ако сте родени под знака на Близнаци, през декември ще сте ангажирани с важно събитие в живота на момиче или млада жена: дъщеря, внучка, племенница, сестра и др.

През този месец ще градите важни планове изпълнени с надежди или позитивни очаквания за бъдещето си.

Ще преживеете силни емоции около събитие или събиране свързано с мъж.

Декември може да бъде запомнен с бъдещо майчинство или с раждането на дете, най-вероятно от мъжки пол.
Мъжете ще изиграят важна роля в живота ви през декември, особено тези, които са от кръга ви приятели или колеги. Ще има изненади от тяхна страна, които ще рефлектират успешно върху вашия личен или професионален живот. Много неща ще успеят да ви изненадат през този месец…

През декември ще си доставите удоволствие с покупка на вещ за дома, технически уред или друго важно нещо, което сте повредили или изгубили преди време. В случай на необходимост ще получите финансова помощ от страна на роднини или ще използвате малък заем.

Декември ще бъде благоприятно време за финализиране на сделка свързана с имот или земя. Ако имате собствено стопанство нововъведенията, които ще направите този месец ще се окажат много удачни и успешни за вас.

Любовта през декември ще създаде онези мигове, от които ще имате нужда за да се почувствате по-специални. Бъдете обаче деликатни, внимателни, мили и сърдечни, ако искате тези хубави моменти да се задържат по-дълго време в живота ви.

Самотните представители на зодия Близнаци ще преживеят приятна изненада с възникването на една нова връзка, въпреки че е трудно да се прогнозира, колко дълго ще продължи тази любов.

През този месец ще възникне ангажимент или неприятност свързана с финансов документ, нещо което ще ви създаде нежелан дискомфорт. Хубавото е, че този проблем ще намери сравнително бързо своето разрешение.

Жените Близнаци ще имат отношения (лични, професионални или семейни) с мъж, който живее в друг град или държава.

Мъжете ще имат конкретни очаквания за развитие на любовния си живот. Действайте с разум и с любов в тази насока, защото нищо няма да получите без усилия от ваша страна.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през декември ще преминете през един важен за вас период, с голяма доза оптимизъм, с желание за една важна промяна или успех, които обаче ще можете да постигнете само с много усилия от ваша страна.

Това ще бъде благоприятен месец за юридически или съдебни дела, които са се проточили извънредно дълго или поради някаква причина са били проблематични.

Декември ще бъде благоприятно време за лечение или терапия, ако възникне необходимост от такава.

През този месец ше имате благоприятно време за пътувания. Ако пътувате с цел работа или за да получите някакви пари, то вероятно ще преживеете забавяне или разочарование.

През декември добро развитие ще имат ваши любовни, приятелски или роднински взаимоотношения. За това ще има и конкратна причина: важно събитие, личен празник, успех или успешна публична изява и др.

Това ще бъде благоприятен месец за предложение за брак, за годеж или сватба, за събиране на разделени двойки и др.

През този месец бъдете внимателни с вещите, които давате на деца или младежи от семейството. Възможно е те да ги използват невнимателно и така да възникне нежелана повреда или инцидент.

Внимание също ще изискат покупки за деца, които не трябва да са скъпи или трудни (сложни) за употреба.

Неприятните моменти през този месец ще имат връзка с жена, която ще обвинява другите около нея за собствените си проблеми и неволи. Ще направи живота на другите неприятен, като изкупление за нейните собствени грешки.

На някои от вас декември носи ангажименти свързани с наследствен имот, пенсия или друг вид ангажимент свързан с хора от Отвъдното.

През този месец ще ви натъжи и една неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Жените Рак ще постигнат много през този месец, като всичко ще зависи от амбициите им и волята им да ги реализират. Ще получите помощ или късмет чрез мъж, който може да се окаже съвсем непозната личност до този момент.

Мъжете ще са повод за неприятен конфликт в дома си, който е добре бързо да тушират, тъй като това няма да донесе нищо добро за вашите домашни или семейни отношения.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през декември ще преживеете емоционално една ситуация в живота на ваши приятели, съседи или колеги. Това ще бъде събитие, което ще изиска по-голяма морална и емоционална подкрепа от ваша страна, а и от страна на околните.

През този месец на изпитание ще бъдат поставени ваши приятелски връзки, с хора, които сте смятали, че ви дават сигурност, и че можете да им имате доверие. Ситуациите и различни преживявания понякога променят хората…

През секември ви предстои да присъствате на важно семейно събиране свързано с момче или млад мъж.

Това е месец, в който мнозина ще присъстват на годеж, сватба или на важна изява на човек от семейството.

В края на годината на преден план ще разберете колко е важна хармонията и разбирателството в отношенията между различните поколения в едно семейство: бащи и дъщери, дядо и внуче и др. И двете страни ще има какво да научат един от друг.

Един конфликт през този месец, който някой друг ще провокира с цел извлече някаква полза за себе си, може да ви принуди да направите нещо, което не искате.

Избягвайте напражението или психическото натоварване, защото като цяло декември може да бъде един много продуктивен месец за вас. Бъдете търпеливи и имайте вяра в собствената си Съдба.

Изненадите през този месец ще ви покажат, дали сте поели по вярната посока.

През декември ще имате повод да се зарадвате на финансов документ или на развитието на финансовите си дела. В някои случаи ще получите помощ или правилен съвет от непознати хора, но така или иначе бъдете внимателни с подобни контакти.

Декември ще бъде време за любов и романтични приключения. За някои от вас един флирт в службата ще бъде кратък, но ще остави специален спомен след себе си. Избягвайте публичност на подобни отношения, защото това е деликатна ситуация.

Жените Лъв да бъдат внимателни със здравето си и най-вече да се съхранят психически и емоционално стабилни и здрави.

Мъжете ще се разделят с колега или с приятел, което ще е поради събития в живота на съответния човек.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през декември ще ви изненадат събития, развитието на които ще е коренно различно от вашите предварителни надежди и очаквания. Най-вероятно те ще имат някакво негативно влияние върху вас, което ще бъде породено от лъжа, измама или друга подобно действие.

През този месец неочаквано разкритие ще имат тайни или манипулативни действия на други хора, както и всякакви задкулисни действия в семейството, в работната ви среда или в обществото, където живеете.

Едно от важните събития този месец ще има връзка с новина, свързана с жена, която живее в друго населено място. Това може да има връзка с раздяла в нейния живот, с някаква загуба или провал, с премеждие или инцидент.

През този месец ще присъствате на събиране свързано с роднини или приятели, които ще имат важен празник в семейството си: годеж, сватба, юбилей и др.

Това ще бъде благоприятен месец за сключване на брак, за създаване на ново семейство за тези от вас, които вече са преживяли един неуспех в брака.

В работата си ще имате по-голямо напрежение защото много хора ще разчитат на вас, а вие няма да можете да получите достатъчно помощ за да се справите с възложените ви задачи. През декември разчитайте на собствените си ресурси и умения, на една по-голяма мобилизация, професионализъм и концентрация от ваша страна.

Флирт в службата ще създаде конфликт и дори скандал, с някой който ще има лично отношение към тази връзка.

През декември повод за радост и специални вълнения ще бъде мъж от кръга ви близки приятели или съседи.

Най-интересните и специални преживявания този месец ще имат връзка с ваши срещи с нови и стари приятели.

Мъжете Дева ще успеят да поставят на място някой, който се опитва с лъжа или хитрост да навреди на личния им живот.

Жените ще преживеят трудности свързани с неприятно, емоционално преживяване в кръга им от роднини.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през декември ще успеете да разрешите свои финансови притеснения или проблеми, които вероятно са възникнали в предишните месеци. Възможно е сега да се зарадвате на един успех, да си осигурите нов източник на доходи, да започнете нова по-добре платена работа и др.

През този месец една новина свързана със сериозните неприятности в живота на ваши роднини, приятели или познати ще ви накара да се замислите върху някои неочаквани обрати в живота. Тези събития ще бъдат важен житейски опит и за вас. Човек никога не знае в каква ситуация може да изпадне или какви преживявания съдбата ще му поднесе.

През този месец ще имате по-сериозни ангажименти свързани с документи. Ще се сблъскате с излишна бюрокрация или твърде много формалности, които ще ви изнервят.

Това ще бъде благоприятно време за разчистване на дома от ненужни вещи или остарели такива. Декември ще бъде подходящо време за всякакви продажби, като не фокусирайте вжниманието си единствено върху желаната от вас цена.

През този месец има вероятност да станете обект на измама или кражба от някой, който предварително е планирал своите действия.

Много приятно събитие свързано с дете ви се дава да преживеете през този зимен месец. Може да ви зарадва раждането на дете или дългочакана новина свързана с бременност. Може да ви зарадва успех на пораснало вече дете или внуче или то да има свой личен празник: рожден ден, имен ден и др.

Ако сте в процес на съдебно дело от финансов характер пригответе се за неприятни размествания или усложнения.

Ако сте в процес на важна промяна в живота си, за която се нуждаете от по-големи финансови ресурси, може да се изправите пред временни забавяния или затруднения от всякакъв характер.

Стресова ситуация свързана с роднина ще ви накара да осъзнаете за пореден път, че лошите неща в живота идват бързо.

Внимавайте с електрическите уреди и всякакви технически средства и инсталации в дома си.

Жените ще изживеят напрежение или стрес свързано с близка жена.

Мъжете ще се радват през декември на добри финансови новини и възможности.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през декември ще ви натоварят различни неприятности или проблеми свързани с млад мъж най-вероятно от роднинския ви кръг.

Мнозина ще се зарадват през този месец на гости, които ще дойдат от друго населено място.

Това ще бъде благоприятен месец за пътуване с цел срещи с роднини, приятели или нови познанства.

За някои от вас декември ще бъде време за реализация на една голяма промяна свързана с преместване по местоживеене (за кратък или по-дълъг период от време).

Изненадите през този месец ще имат някаква връзка с дете: зачеване или раждане на бебе, успешна изява или нов старт в живота и др.

Ще ви изненада и новина свързана с бременност на жена, за която това ще бъде дългочакана радост.

През този месец ще можете да постигнете много неща, да стартирате и завършите важни задачи и планове.

В личен план също ще преживеете поредица от приятни емоции, основно в любовта. Сега или ще създадете връзка с бъдеще или ще развиете създадена вече връзка към едно по-сериозно обвързване.

През този месец избягвайте финансови отношения с приятели, тъй като рискувате да влошите отношенията си.

През декември съдбата ще намери начин да ви изненада приятно с документ от финансов характер, с неочаквана печалба или подарък, с удачна покупка на добра цена и др.

Жените Скорпион ще преживеят месец на важни решения и промени – всичко ще зависи от готовността ви да тръгнете смело към нови, непознати хоризонти в живота си или ще се оставите на рутината и сивотата, в която сте попаднали.

Мъжете ще обмислят една нова възможност за работа или бизнес, но вероятно ще ви бъде трудно да вземете решение през този месец.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през декември ще преживеете важно събитие свързано с човек от кръга ви роднини, което ще остави трайна следа в живота ви. Възможно е през този месец да имате ангажимент свързан с помен на починал близък човек или да се погрижите за наследствен имот и вещи.

В края на годината мнозина от вас ще имат очаквания свързани с любовния си или интимен живот. Ще имате възможност да ги реализирате, но понякога от вас ще се изиска разум, понякога търпение.

Не обръщайте внимание на коментари или клюки, които засягат личния ви живот. Особено такива, които имат връзка с вашето или на партньора ви минало.

През този месец ще имате свой собствен план за промяна в дома, на вещи или техника, която използвате за работа и др. Много е вероятно да срещнете съпротива или липса на съдействие от страна на хора, с които живеете или работите.

През декември ще преживеете конфликт в семейството си свързан с материалните ви интереси или желания.
Ще ви разстрои или разочарова една неприятна новина свързана с човек, който живее надалеч. Възможна е неприятна случка или инцидент по време на пътуване с личност от кръга ви приятели или колеги.

През декември ще се стремите към разбиране, хармония и по-голяма близост с хората около вас. Това ще бъде един благоприятен месец за създаване на нови приятелства и контакти.

В дома си ще обсъждате новина или събитие свързано с момиче или с млада жена от семейството ви. Някои от вас ще се зарадват на новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на бебе.

Моят съвет към вас през този месец е да бъдете по-внимателни, защото един шанс, който ще бъде важне за вас може да ви се изплъзне най-вече поради страх от ваша страна да го реализирате.

През декември ще можете да дадете нов старт за реализация на ваша стара идея или мечта, поради възникването на нови благоприятни обстоятелства.

През декември ви предстои събиране с роднини свързано с годеж, сватба, с раждането на дете, юбилей, рожден ден и др.

Жените Стрелец може неочаквано да реализират едно пътуване или да преживеят неочаквано събитие свързано с човек от друг град или държава.

Мъжете ще срещнат нови хора, които ще дадат голямо отражение в живота им през следващите месеци или години.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през декември от вас ще се изиска да промените ваши планове или да направите нови, които да определят ваши бъдещи действия през този месец или в начлаото на следващата година.

През този месец ви предстои интересна или важна среща, интервю, представяне, което ще изиска добра подготовка и максимална концентрация.

През декември ще се появят нови хора в кръга ви от приятели, колеги или роднини. Мнозина ще се зарадват на нов домашен любимец.

През декември ще имате среща, посещение или събиране, най-вероятно свързано с роднина, който живее или работи в друго населено място или държава. Не всичко, което той или тя ще споделят за своя живот (там където са) ще бъде истина.

Декември ще ви донесе шанс да реализирате пропуснати досега възможности. Може неочаквано за вас самите да намерите забравени или откраднати вещи.

През този месец ще получите полезен съвет или информация от страна на приятел или колега.

Неочаквано за някои от вас през декември могат да възникнат временни усложнения свързани с далечно пътуване. Забавяния или спънки могат да възникнат и с пари, които имат връзка с хора отдалеч.

Ако ще пътувате през този месец бъдете внимателни с всички документи и пари, които ще ви бъдат нужни за това пътуване.

Декември ще запомните със събитие или новина свързана с неочаквана или нежелана бременност.

Възможни са ангажименти свързани с получаване на пари от наследство, пенсия, продажба и др.

През този месец бъдете предпазливи във финансовите си отношения с други хора. Ако възникне такава ситуация, подсигурете се добре с договор или друг важен за тази ситуация документ.

Жените Козирог ще се зарадват на договор, споразумение или друг вид информация свързана с добри доходи през този месец или през следващата година.

Мъжете да се пазят от женски лъжи и манипулации. Опасни са за вас… 🙂

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през декември ще успеете да освободите от свои притеснения и да получите по-голяма яснота относно ваши проблеми или притеснения.

През декември ще ви бъде даден шанс и късмет да осъществите много хубави неща и да останете доволни от самите себе си. Ще бъде важно да запазите в действията си честност, благоприличие и скромност.

През този месец ваши лични или професионални отношения, които досега не са ви създавали проблеми ще преминат през различни изпитания. Внимавайте с прояви на свръхчувствителност, на докачливост или ревност.

През този месец ви предстои събиране с ваши приятели или съседи свързано със събитие в техния дом.

Ако в работата си носите отговорност свързана с пари, бъдете внимателни за да не се допусне неприятна ситуация поради грешка, измама и др.

Това ще бъде един благоприятен месец за разрешаване на финансов проблем или за приключване на едно плащане (заем).

През този месец може да затвърдите своя позиция на работното си място. Ще ви бъде дадена възможност да реализирате пропуснат шанс или идея.

През декември ще сте поканени на събиране свързано с човек в кръга ви от роднини или приятели.

Декември ще може да бъде запомнен с една нова придобивка в дома ви.

Предстои ви да получите пари или ще преживеете благоприятно развитие на финансови отношения с жена.

Като цяло този месец ще бъде благоприятен за работа свързана с жени.

Жените ще преживеят изненада свързана със здравословен проблем в семейството си или с човек от кръга им роднини.

Мъжете ще имат възможност да оставят зад гърба си една емоционална, физическа или финансова загуба.

Новата година трябва да посрещнете с по-големи надежди и оптимизъм.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през декември ще преминете през един много напрегнат и динамичен период за вас. Ще имате повече ангажименти в ежедневието и повече задачи, които ще трябва да бъдат приключени в срок.

През този месец ще обмисляте идеи, предложения или възможности за по-добър доход, за допълнителни работа и др.

През декември основно ще се ангажирате с вашите собствени проблеми и тревоги. Ще търсите начини за тяхното разумно разрешаване. Това ще бъде важно за вас, преди да са станали по-сериозни или по-трудни за разрешаване.

Вероятно тяхното разрешаване ще ви коства и разход на пари.

Развитието на ваша лична, приятелска или професионална връзка ще ви изненада през този месец. Ще се чувствате объркани и несигурни в това, което преживявате.

През декември ще получите пари или финансов документ, който ще ви освободи от някакъв страх или притеснение. Това може да касае вашите семейните отношения, но може да има и връзка с бизнеса ви (ако имате такъв).

През декември ще се обсъждат планове свързани с дете: с неговото образование, развитие на талант или усвояване на допълнителни умения и др.

За някои от вас този месец носи грижи свързани със здравословен проблем в семейството, престой или лечение в болница, специална терапия и др.

През този месец могат да ви обидят думи и действия на човек, който умишлено ще действа против вас по този начин.

Жените Риби ще се разделят с приятели, и това няма да донесе никаква изненада за тях.

Мъжете ще се зарадват на един свой личен успех, който вероятно са постигнали сами или с помощта на друг мъж.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 


image0 (9K)