Хороскопът за вторник: Проявете благоразумие, иначе ви очаква срив в любовта

Във вторник искате или не, в голяма степен емоциите ще определят вашите решения и действия. За хубаво или за лошо, самите вие ще сте подвластни на чувствата и решенията на околните. В една такава обстановка ще може да се премине само с умение да се балансира, без да се усещате ощетени или пренебрегнати, но и без да наранявате или разочаровате другите хора.

Приятелски отношения с хора от Риби, Скорпион или Рак може да преминат през спадове, недоразумения и противоречия.

В любовния си животили ще постигнете съгласие, или ще преживеете разрив в отношенията си. Всичко ще зависи от умението ви да разговаряте и да търсите разумни варианти по спорни въпроси.

Мъжете над 35 годишна възраст ще имат благоприятен ден за важни семейни дела, включително свързани с пари. Младите мъже могат да имат здравословни неразположения.

Вашите отношения с представители на знаците Везни, Водолей или Близнаци ще са напрегнати и проблематични.

Вторник носи неочаквани събития и преживявания за жените над средна възраст, които обаче в някаква степен ще могат да спомогнат за реализацията на планове и очаквания.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, по-голяма част от контактите, плановете или ангажиментите ви ще бъда с хора, с които имате ежедневни контакти. Вашите лични цели и желания ще ви бъдат приоритет, което може да направи да изглеждате в очите на другите като егоисти. Опитайте да намерите и съхраните баланса в действията си, защото точно в този ден не е желателно да си създавате врагове или опозиция. Възможни са малки парични приходи или добри новини от финансов характер. Едно предложение или покана може да изненада мнозина от вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате съновидение или странни, неочаквани преживявания свързани с дете. Това е ден на противоположностите в емоции, желания, действия и отношения. Може да се зарадвате много на нещо, но може да преживеете и лична драма. Възможно е и двете в различна последователност… Отлагане на среща или събиране не бива да се приема драматично, защото причината ще бъде наистина основателна.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще се натоварите емоционално с неразрешени ситуации или проблеми от понеделник, чийто контрол сте изпуснали или сте позволили тяхното задълбочаване. Този ден носи доста напрежение в отношенията ви с хора около вас, затова направете всичко възможно да поставите под контрол собствените си емоции, не бъдете груби и не допускайте прибързани обвинения срещу другите. Обмисляйте внимателно финансовите си планове и дела – кои от тях имат перспектива и кои – не.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник може да имате повече спокойни моменти и преживявания, но всичко ще зависи от вчерашните ви действия и решения. Това ще бъде благоприятен ден за професионални или бизнес ангажименти, за уреждаване на договорни отношения, заплащане или получаване на нови поръчки, нови клиенти и др. Повече хармония ще може да постигнете в домашните си и любовни отношения. Покажете на близките си колко са важни за вас, не само с ласкателства, но и с реални действия. Денят ще бъде благоприятен за младите жени и момичета за всичко, свързано с пътуване.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)